Мережа готелів Marriott призупинила діяльність в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережа готелів Marriott призупинила діяльність в Росії

Мережа готелів Marriott призупинила діяльність в Росії
Джерело:  online.ua

Міжнародна мережа готелів Marriott International оголосила про зупинку діяльності в Росії через її вторгнення в Україну.

Джерело: заява мережі готелів

Marriott більше не буде працювати в РФ

Конфлікт в Україні, що триває вже четвертий місяць бойових дій і переміщення, мав серйозні гуманітарні, соціально-економічні та глобальні наслідки. Протягом цього непростого періоду Marriott піклується про безпеку та добробут наших партнерів і гостей, - сказано у заяві.

Там зазначили, що з початку війни мережа підтримувала регулярний контакт з командами на місцях, продовжуючи оцінювати нашу здатність діяти в мінливому правовому та геополітичному ландшафті.

Фото: commons.wikimedia.org

10 березня ми поділилися своїм рішенням закрити наш корпоративний офіс у Москві та призупинити відкриття майбутніх готелів, а також весь майбутній розвиток та інвестиції готелів у Росії. Ми прийшли до думки, що нещодавно оголошені обмеження США, Великої Британії та ЄС унеможливлять роботу Marriott або франчайзингу готелів на російському ринку. Тому ми прийняли рішення призупинити всі операції Marriott International в Росії. Процес призупинення діяльності на ринку, де Marriott працює протягом 25 років, є складним.

У Росії було відкрито 23 готелі Marriott.

Крім того, понад 85 наших готелів надають житло біженцям з України в сусідніх країнах. Ми надали понад 2,7 мільйона доларів США фінансової підтримки, збору коштів та натуральної підтримки на рівні готелів, включаючи пожертви їжі та постачання, організаціям допомоги, які працюють на місцях.

У мережі зазначають, що зосереджені на наймі біженців, і вже найняли понад 250 людей у більш ніж 40 готелях у 15 європейських країнах, і планує продовжити роботу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?