Українські військові відтіснили росіян з 20% Сєвєродонецька — голова ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові відтіснили росіян з 20% Сєвєродонецька — голова ОВА

Українські військові відтіснили росіян з 20% Сєвєродонецька — голова ОВА
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської обласної військової адміністрації повідомив, що ЗСУ посунули російські війська із Сєвєродонецька на 20%.

Джерело: Сергій Гайдай

ЗСУ частково відтіснили російські війська у Сєвєродонецьку

Якщо раніше була важка ситуація й відсотків території міста десь на 70 були захоплені, то зараз на 20% їх (російських окупантів – ред.) вже посунули назад. Вони намагаються, звісно, перекидати певні сили, щоб захопити Сєвєродонецьк. Але навіть "деенерівці" вже відмовляються воювати за, як вони кажуть, "ЛНР".

Гайдай повідомив, що щодня російські окупанти зазнають великих втрат у боях за Сєвєродонецьк, як у живій силі, так і в бронетехніці. Він додав, що в останні дні почали надходити звістки про загибель "кадировців".

На його думку, це може свідчити, що російські військові самі переконалися у своїй брехні, що нібито місто вже повністю під контролем російської армії, а тому туди безпечно можуть заїхати "кадировці".

Гайдай також сказав, що не погоджується з з оцінками деяких західних військових експертів, що російські загарбники зможуть встановити контроль над містом протягом двох тижнів.

Він сказав, що до ЗСУ надходять такі підкріплення, які значно посилюють наші сили й не дозволять росіянам захопити місто.

Він переконаний, що ЗСУ зможе відсунути артилерію росіян відразу, як на передову привезуть західну далекобійну артилерію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?