Дякуємо працівникам громадського транспорту: Google випустив новий Doodle
Категорія
Технології
Дата публікації

Дякуємо працівникам громадського транспорту: Google випустив новий Doodle

Дякуємо працівникам громадського транспорту: Google випустив новий Doodle
Джерело:  online.ua

Google продовжує вислювати подяку усім службам та їх працівникам, які безпосередньо залучені у боротьбі із коронавірусом COVID-19. Сьогодні, 14 квітня Гугл створив новий Doodle, який веде на сторінку з подякою працівникам громадського транспорту, передає ONLINE.UA

Google представив новий дудл, присвячений тим, хто допомагає боротися з пандемією коронавірусу. Нове зображення дякує працівникам громадського транспорту.

Цей дудл є завершальною частиною серії, в якій Google дякує всім тим, хто допомагає боротися з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19.

"По мірі того, як COVID-19 продовжує впливати на спільноти по всьому світу, люди об'єднуються, щоб допомогти один одному більше, ніж коли-небудь. Ми запускаємо серію дудлів, щоб визнати і вшанувати тих, хто перебуває на передовій. Сьогодні ми хочемо подякувати працівникам громадського транспорту", - заявили в Google.

Таким чином компанія хоче підтримати і подякувати медичним працівникам, вчителям, пожежникам, поліцейським, працівникам громадського трансорту, продавцям та іншим фахівцям, які щодня піклуються про наше благополуччя і безпеку.

Першим користувачі побачили дудл, присвячений працівникам охорони здоров'я та вченим, які займаються розробкою вакцини проти вірусу. Він був розміщений на сайті 6-го квітня. Коли користувачі натискають на дудл, вони переходять на пошукової запит -

"Дякуємо всім, хто допомагає боротися з коронавірусом".

Це не перший дудл, який пов'язаний з темою коронавіруса. Раніше на сторінці пошукової системи була ілюстрація, яка закликала користувачів різних країн залишатися на самоізоляції для запобігання поширенню вірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник Всесвітньої організації охорони здоров’я Девід Набарро наголосив, що коронавірус буде переслідувати людство, поки не розроблять потужну вакцину. Окрім того,  він зробив важливе попередження  міжнародній спільноті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?