Джамала розкрила секрет стрімкого схуднення після вагітності
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала розкрила секрет стрімкого схуднення після вагітності

Джамала розкрила секрет стрімкого схуднення після вагітності
Джерело:  online.ua

Нещодавно переможниця Євробачення та українська співачка Джамала відверто зізналася, що під час другої вагітності набрала аж 20 кілограмів! Коли сину Селім-Гіраю виповнилося 6 місяців, вона вирішила, що буде худнути та повертатися у свою ідеальну фізичну форму. Артистці вдалося позбутися 12 зайвих кілограмів, однак її шлях до стрункого тіла був складним.

Джерело: Радіо НВ

Джамала розповіла про швидке схуднення після пологів

Співачка звернула увагу своїх фанатів на те, що вона не одразу взяла себе в руки. Друга вагітність Джамали припала на час карантину, тому вона проводила вечори за серіалами з печивом навіть після пологів. Її мотивацією для схуднення став улюблений одяг.

"Мені дуже хотілося вдягнути своє вбрання, щоб воно виглядало на мені так само як і до вагітності", – розповіла артистка.

Джамала вирішила звернутися до особистого нутриціолога, який допоміг налагодити режим харчування. Вона повільно втрачала вагу. Варто зазначити, що мінус, який вона побачила на вагах за два тижні дієти, її страшенно засмутив.

"Перший місяць був найскладніший. Через два тижні я скинула лише 800 грамів. Я була шокована! Я ж супервідмінниця, нічого не їла – жодного печива, солодкого, молочного, фруктів", - зазначає артистка.

Джамала схудла після другої вагітності (фото - instagram.com/jamalajaaa)

Попри те, що такий результат Джамалу засмутив й спантеличив, вона вирішила не здаватися. За декілька місяців співачка змогла схуднити на 12 кілограмів! Правильного харчування зірка дотримується й зараз. Зрідка вона може дозволити собі вареники з картоплею чи гамбургер, проте зізнається, що після цього почувається недобре.

Як фанати відреагували на схуднення Джамали:

  • яка сила волі! Неймовірний результат;

  • просто лялька - навіть не віриться;

  • результат Джа надихає також й мене не здаватися, хоча буває дуже важко;

  • талановита і красива;

  • ого! Молодчинка!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?