Джамала вразила кавером на популярний хіт Майлі Сайрус – відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала вразила кавером на популярний хіт Майлі Сайрус – відео

Джамала вразила кавером на популярний хіт Майлі Сайрус – відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка Джамала переспівала відомий хіт Майлі Сайрус з нагоди 8 березня.

Джерело: Джамала

Джамала заспівала хіт Майлі Сайрус Flowers

Джамала опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм відео, де співає популярну пісню МАйлі Сайрус Flowers. Для відео співачка одягла золоту сукну та великі сонячні окуляри, надихнувшись оригінальним образом Майлі.

Ми можемо купити собі квіти. Можемо боротися за своє сьогодні й завтра. Нам під силу все. А ще, можемо бути крейзі, коли захочемо, - написала співачка.

У коментарях прихильники співачки не приховували свого захвату: Джамалу назвали українським скарбом та закликали записати студійну версію пісні, та викласти на стримінгові сервіси.

Що відомо про пісню Flowers 

Flowers є головним синглом нового альбому Сайрус, який вийде 10 березня. Пісня одразу ж стала феміністичним хітом.

Сингл є одою про те, як почати все спочатку після розлучення та навчитися любити себе. Вона прощається з колишнім зі словами: «Я можу купити собі квіти».

Одразу стало зрозуміло, що йдеться про колишнього чоловіка Майлі – актора Ліама Гемсворта. Після 10-річних стосунків їхній шлюб тривав менше року, закінчившись розлученням у 2019 році.

У пісні Flowers Сайрус цитує пісню Бруно Марса, яку Ліам грав на їхньому весіллі, а сама прем'єра хіта сталася у день народження Гемсворта.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?