Джастін та Гейлі Бібери готуються стати батьками
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джастін та Гейлі Бібери готуються стати батьками

Джастін та Гейлі Бібери готуються стати батьками
Джерело:  online.ua

Одна з найяскравіших зіркових пар — Джастін та Гейлі Бібер — уже 3 роки перебувають в офіційному шлюбі. Увесь цей час канадський співак та американська модель насолоджувалися компанією одне одного та успішно будували свої кар'єри. Проте наразі закохані всерйоз замислилися над поповненням в родині.

Джерело: The Sun

Джастін і Гейлі Бібери мріють стати батьками

За словами іноземних журналістів, наразі до випуску активно готується новий документальний фільм про канадського співака "Джастін Бібер: Наш світ". Представники The Sun, які побували на попередньому перегляді стрічки, розповіли цікаві подробиці .

У документальному фільмі про артиста показали, як він говорив з Гейлі перед новорічним концертом у 2020 році. Артист пояснював своїй дружині, що для нього родина – пріоритет. Ба більше, він уже готовий стати батьком.

"Мій намір на 2021 рік – продовжувати ставити цілі й отримувати від них задоволення. Свою сім'ю я ставлю на перше місце, і, сподіваюся, незабаром нас стане троє", – сказав Джастін.

За словами журналістів, Гейлі справді здивували слова її коханого, однак вона підтримала його ідею.

Співак зізнався, що хоче "почати спроби" поповнення у сім'ї наприкінці 2021 року. Схоже, незабаром зіркова пара потішить своїх відданих шанувальників радісною новиною.

Як уже згадувалося раінше, Джастін Бібер та Гейлі Болдуін недовго зустрічалися ще у 2015 році. Співак згодом в черговий раз відновив, а потім розірвав стосунки з Селеною Гомес. Через певний час Джастін знову почав стосунки з Гейлі Болдвін. 3 роки тому він зробив моделі пропозицію, а через кілька місяців з нею одружився.

Гейлі доволі часто стикається з жорсткою критикою, звинуваченнями та приниженнями з боку фанатів Селени Гомес, які вважають, що саме модель зіпсувала стосунки співачки з Бібером.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?