Джефф Безос здивував прогнозом щодо майбутнього людства
Категорія
Технології
Дата публікації

Джефф Безос здивував прогнозом щодо майбутнього людства

Джефф Безос здивував прогнозом щодо майбутнього людства
Джерело:  online.ua

Один з найбагатших мільярдерів та легендарний бізнесмен Джефф Безос переконаний, що в майбутньому люди не тільки активно літатимуть в космос, а й будуть мати можливість створити там цілі колонії. Окрім того, ті люди, які народяться й житимуть в космосі, будуть відвідувати Землю як туристи.

Джерело: New York Post

Джефф Безос розповів, до чого готуватися людству

"Через століття багато людей народяться в космосі, це буде їх перший дім... Космічні колонії стануть новою базою людства, а на Землю люди будуть літати тільки у відпустку, щоб помилуватися річками, лісами та дикою природою — так, як зараз ми відвідуємо національні парки та заповідники", - озвучив свій прогноз Джефф Безос.

Не забув бізнесмен також прокоментувати плани свого головного конкурента Ілона Маска, який мріє відправити людей на Марс. За словами Безоса, високотехнологічні колонії в космосі більш життєздатні, ніж будь-яка спроба почати нове життя на іншій планеті. Що цікаво, наміри Маска з тераформування Марса він вважає "драматичними та дуже-дуже складними".

Окрім того, підприємець заявив, що вірить в існування розумних форм життя на інших планетах.

"Шанси на те, що ми – єдине розумне життя у Всесвіті, здаються мені вкрай малими", - зазначив мільярдер.

Однак він має сумніви, що представники позаземного життя відвідували нашу планету.

"Я дуже в цьому сумніваюся. Гадаю, ми б знали, якби вони тут були", - пояснив бізнесмен.

Що важливо розуміти, зараз Джефф Безос бере участь у проєкті з будівництва нової орбітальної станції, яка отримала назву "Орбітальний риф". Вона розпочне свою роботу між 2025 і 2030 роками на низькій орбіті. Її мешканцями, за попередніми даними, стануть не лише науковці, а й бізнесмени та туристи. Загальна площа станції сягає понад 3000 квадратних метрів. Її ціна поки не відома.

Читайте також:

  • Співробітники Blue Origin вразили світ відвертим зізнанням

  • Мільярдер Джефф Безос намагається підірвати репутацію Ілона Маска: важливі подробиці читайте в нашому матеріалі.

  • Головний виконавчий директор Google Сундар Пічаї неочікувано для всіх відверто зізнався, що заздрить засновнику Amazon Джеффу Безосу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?