Співробітники Blue Origin вразили світ відвертим зізнанням
Категорія
Технології
Дата публікації

Співробітники Blue Origin вразили світ відвертим зізнанням

Співробітники Blue Origin вразили світ відвертим зізнанням
Джерело:  online.ua

Чинні та колишні співробітники Blue Origin неочікувано для всіх оприлюднили відкритого листа, в якому відверто зізналися, що ніколи не стануть літати на кораблях компанії, оскільки не вважають, що ті досить безпечні. 

Джерело: Business Insider

Що потрібно знати про Blue Origin

Один із найбагатших людей світу Джефф Безос заснував компанію Blue Origin в 2000 році, однак лише декілька місяців тому він полетів у космос на кораблі New Shepard й успішно повернувся. Наступний політ New Shepard запланований на жовтень.

Чому співробітники Blue Origin критикують компанію

За словами авторів листа, керівництво компанії нехтує безпекою своїх працівників для того, щоб "домогтися прогресу для Джеффа" та надмірно форсує новий запуск. Як ствреджують інсайдери видання, в написанні брали участь 20 осіб.

Варто також звернути увагу на те, що вони звинувачують Blue Origin в заохоченні культури сексизму, домагань і нетерпимості до чужих думок. Вони також називають корабель New Shepard небезпечним для екіпажу.

"Blue Origin пощастило, що досі нічого не сталося. Таку думку висловив інженер, який брав участь у написанні есе. Багато з авторів стверджують, що вони б не полетіли на кораблі Blue Origin. Як повідомляє CBS, відповідні побоювання підтвердили й колишні співробітники компанії і заявили, що ніколи б не полетіли на подібних кораблях", - йдеться в повідомленні.

За словами авторів листа, лише протягом 2018 року в компанії зробили понад 1000 доповідей про проблеми з ракетними двигунами, однак їх ніхто досі не розглянув.

Вони також звертають увагу на те, що керівництво Blue Origin нібито завжди ігнорувало запити на залучення додаткових інженерів, інших співробітників або нові витрати, додаючи завдань командам, занадто маленьким, щоб ефективно виконувати їх.

Читайте також:

  • Джефф Безос активно просуває ідею відправити всю промисловість, яка забруднює навколишнє середовище, на орбіту.

  • Мільярдер Джефф Безос намагається підірвати репутацію Ілона Маска: важливі подробиці читайте в нашому матеріалі.

  • Головний виконавчий директор Google Сундар Пічаї неочікувано для всіх відверто зізнався, що заздрить засновнику Amazon Джеффу Безосу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?