Генеральний директор Google зізнався, чому заздрить Джеффу Безосу
Категорія
Технології
Дата публікації

Генеральний директор Google зізнався, чому заздрить Джеффу Безосу

Генеральний директор Google зізнався, чому заздрить Джеффу Безосу
Джерело:  online.ua

Головний виконавчий директор Google Сундар Пічаї неочікувано для всіх відверто зізнався, що заздрить засновнику Amazon Джеффу Безосу. Він також вирішив розповісти, чому у нього виникло таке почуття.

Джерело: Business Insider

За словами Пічаї, він теж хотів би побачити Землю з космосу. Його зізнання прролунало під час інтерв'ю BBC, в якому він назвав штучний інтелект "найглибшою технологією, яку людство коли-небудь розробить і над якою працюватиме".

Генеральний директор Google заздрить Джеффу Безосу

"Засновник Amazon та його брат Марк Безос планують нарешті здійснити політ у космос на кораблі New Shepard, який створила компанія Джеффа з дослідження космосу Blue Origin. Торги за одне з шести місць на кораблі, участь в яких взяли майже 6 тисяч учасників зі 143 країн, досягли майже 30 мільйонів доларів. Політ запланований на 20 липня", - йдеться в повідомленні.

Як стверджують представники Bloomberg Billionaires Index, статки Джеффа Безоса оціннюють у 213 мільярдів доларів.

Варто звернути увагу на те, що 11-хвилинна подорож New Shepard – це перший запланований космічний туристичний політ компанії Blue Origin.

Згідно з останніми даними, під час польоту капсула подолає висоту 100 кілометрів над рівнем моря. Що важливо розуміти, Джефф Безос створив Blue Origin ще 11 років тому. В інтерв'ю 2018 року бізнесмен заявив, що це "найважливіша робота" у його житті.

Пічуї також зізнався, як часто він спілкується зі своїм головним конкурентом, засновником Facebook Марком Цукербергом. Він стверджує, що наразі відсутня будь-яка періодичність, вони розмовляють тільки, коли виникає така потреба. Також директор Google попередив про загрозу для свободи в Інтернеті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?