Дженніфер Лопес натякнула на весілля з Беном Аффлеком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес натякнула на весілля з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес натякнула на весілля з Беном Аффлеком
Джерело:  online.ua

Шанувальники продовжують слідкувати за розвитком стосунків відомої співачки Дженніфер Лопес та голлівудського актора Бена Аффлека. Нещодавно артистка відверто зізналась, що досі вірить у шлюб, навіть після всіх перепитій, які пережила в особистому житті. За її словами, вона може вийти заміж вчетверте - фанати переконані, що таким чином Джей Ло натякнула на можливе весілля зі своїм коханим.

Джерело:  Today

Дженніфер Лопес заявила, що може вчетверте вийти заміж

Примирення Джей Ло та Бена Аффлека після майже 20-річного розриву стала несподіванкою для всіх. Чимало шанувальників пророкували, що пара незабаром знову заявить про розрив, одна закохані досі разом й, здається, щасливі, що знайшли в соби сили пробачити одне одного.

 Оскільки їхня перша спроба стосунків закінчилась неуспішно, тому зараз фани заінтриговані, що буде з парою у майбутньому.

Долила масла у вогонь нещодавня заява Дженніфер Лопес. Зірка розповіла, що все ще вірить у шлюб, навіть попри три розлучення та кілька заручин, які так і не закінчилися весіллям.

"Навіть після пережитого я все ще вірю в шлюб, причому на всі 100%", - наголосила співачка.

Журналіст поцікавився у артистки, чи буде весілля №4. Джей Ло відповіла лаконічно, але дала фанам надію на те, що весілля з Беном Аффлеком колись все-таки відбудеться.

"Я не знаю. Вважаю, що так", – сказала зірка.

Що відомо про роман Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Чутки про возз’єднання зірок Голівуду поширювалися в мережі кілька місяців. Вони виникли через кілька днів після того, як стало відомо, що Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес офіційно розійшлися.

Спочатку закоханих помітили біля будинку Джей Ло, а потім їх застали на гірськолижному курорті в Монтані і в маєтку артистки в Майамі.

Крім того, іноземні ЗМІ припускали, що Джей Ло мала намір переїхати з Майамі в Лос-Анджелес, щоб бути ближче до Бена Аффлека. Кілька тижнів тому зоряну пару помітили за поцілунками в розкішному ресторані Nobu Malibu. Там вони святкували 50-річчя сестри співачки Лінди.

Інсайдери припускають, що Бен Аффлек вже готовий вдруге зробити пропозицію Дженніфер Лопес.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?