Дженніфер Лопес і Бен Аффлек планують жити разом в Лос-Анджелесі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек планують жити разом в Лос-Анджелесі

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек планують жити разом в Лос-Анджелесі
Джерело:  online.ua

Чутки про відновлення роману між Дженніфер Лопес і Беном Аффлеком почали стрімко поширюватися зразу ж після новини про розрив співачки з її колишнім нареченим Алексом Родрігесом. Чимало фанатів Джей Ло були переконані, що її спілкування з Аффлеком має винятково дружній характер, однак пара більше не збирається приховувати своїх пристрасних стосунків і навіть зважилася на новий неочікуваний крок.

Джерело: TMZ

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек хочуть жити разом

Закохані дедалі частіше почали з'являтися на публіці разом, тримаючись за руки. За словами журналістів, 4 червня Джей Ло помітили в одній зі шкіл Лос-Анджелеса, і інсайдери відразу заговорили про високу ймовірність того, що артистка в найближчому майбутньому переїде жити до Бену Аффлек.

На світлинах, які оприлюднили в мережі, відома співачка з дуже серйозним виглядом і блокнотом в руках оглядає одну з лос-анджелеських шкіл.

"Вона може шукати нову школу для своїх дітей - двійні Макса і Емми, які знаходяться на навчанні в Майамі. До того ж кілька тижнів тому актриса зустрічалася зі співаком Марком Ентоні, своїм колишнім чоловіком і батьком її дітей. Передбачається, що Джей Ло обговорювала з ним свої особисті і сімейні плани", - йдеться в повідомленні.

Як стверджують представники ЗМІ, Дженніфер Лопес та Бен Аффлек продовжують часто бачитися, і, схоже, їх зовсім не бентежить увага журналістів.

Окрім того, відомо, що закохані регулярно їздять один до одного в Майамі і Лос-Анджелес, де у кожного свій робочий графік. Цілком ймовірно, чутки незабаром підтвердяться і пара житиме разом в ЛА. Фанати ж зізнаються, що давно не бачили Бена та Дженніфер настільки щасливими.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?