Джеріфер Лоуренс приголомшила розкішним образом під час прем'єри "Не дивися вгору"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джеріфер Лоуренс приголомшила розкішним образом під час прем'єри "Не дивися вгору"

Джеріфер Лоуренс приголомшила розкішним образом під час прем'єри "Не дивися вгору"
Джерело:  online.ua

На прем’єру свого нового фільму «Не дивіться вгору» Дженніфер Лоуренс одягла блискучу золотисту сукню-дощик від Dior. Вагітна акторка вразила публіку на заході в Нью-Йорку, на якому також був присутній її колега Леонардо Ді Капріо. Вони разом зіграли ключові ролі в фільмі Адама МакКея. 

Джерело: The Independent

Раніше в цьому місяці володарка «Оскара» сказала, що вдячна долі і схвильована через те, що стане мамою. Лоуренс додала, що конфіденційність її дитини є її важливим пріоритетом. Судячи з усього, зірка не хоче, аби хтось змалечку був об'єктом надмірної уваги зі сторони папараці.

Кожен інстинкт у моєму тілі хоче захищати приватне життя дитини до кінця життя, наскільки це можливо...

– Дженніфер Лоуренс

Про вагітність 31-річної Лоуренс стало відомо напочатку цієї осені, батько дитини - чоловік акторки Кук Мароні, вони одружилися два роки тому. Відомо, що пологи заплановані на весну 2022 року.

Про що фільм «Не дивіться вгору»

Робота МакКея - майбутня американська комедія в жанрі політичної сатири. У фільмі зіграли чимало голівудських зірок: окрім згаданих Лоуренс та Ді Капріо, Меріл Стріп, Тімоті Шаламе, Кейт Бланшетт... Ось як описують майбутню стрічку на сайті Netflix:

Двоє астрономів починають престур, щоб попередити людство про комету, яка рухається до Землі та може знищити планету. Але люди зайняті лише собою, тому їм на це начхати.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про прем'єру кримінальної драми про вбивство у світі високої моди "Дім Gucci". Ця робота Рідлі Скотта намагається розкрити таємниці навколо вбивства італійського бізнесмена та глави модного дому Мауріціо Гуччі. Його колишня дружина та впливова світська левиця 80-х років Патриція Реджані найняла для вбивства кілера і згодом була засуджена. Патриція, яка колись мала великий вплив на світ високої моди, була достроково звільнена за хорошу поведінку в жовтні 2016 року. В ув’язненні вона провела 18 років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?