Джонсон готується до боротьби за крісло очільника уряду Великої Британії
Категорія
Політика
Дата публікації

Джонсон готується до боротьби за крісло очільника уряду Великої Британії

Джонсон готується до боротьби за крісло очільника уряду Великої Британії
Джерело:  online.ua

Борис Джонсон та його однопартієць Ріші Сунак не змогли домовитись під час суботньої зустрічі щодо кандидата на пост нового голови уряду Великої Британії. 

Джерело: Twitter-сторінка редактора The Times Стівена Свінфорда

Джонсон планує знову очолити британський уряд

Сьогодні вранці Джонсон заявив своїм прихильникам, що він є єдиним кандидатом із демократичним мандатом. Він сказав, що хоче сформувати уряд, який охоплюватиме "далеко і широко, - зазначив Свінфорд.

За словами журналіста, Джонсон заявив про утворення економічної напруги через низку політичних питань та недопустимість цього надалі.

Він сказав, що зв'яжеться з Ріші Сунаком і Пенні Мордонт пізніше в неділю.

Борис Джонсон, схоже, має намір іти до кінця. На ранковому дзвінку о 8 ранку він був "одягнений для роботи" - один із колег здивувався, побачивши, що сорочка заправлена, - зазначив Свінфорд.

Сунак продовжує лідирувати в передвиборчих перегонах, заручившись підтримкою 128 членів парламенту від усіх крил своєї партії, включно з колишніми союзниками Джонсона.

Джонсонперебуває на другому місціз 53 прихильниками, згідно з підрахунками ВВС. Однак його кампанія стверджує, що його підтримують 100 членів парламенту - число, необхідне для офіційного вступу в перегони.

У претендентів є час до 14:00 понеділка, щоб здобути достатню підтримку для участі у виборах, що дасть їм змогу пройти в наступний етап перегонів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?