Джонсон принизив британських бізнесменів заявою про свинку Пеппу
Категорія
Світ
Дата публікації

Джонсон принизив британських бізнесменів заявою про свинку Пеппу

Джонсон принизив британських бізнесменів заявою про свинку Пеппу
Джерело:  online.ua

Британський лідер Борис Джонсон славиться своїми неоднозначними та жорсткими заявами, однак цього разу він перевершив усі очікування. Під час конференції Конфедерації британської промисловості (CBI) політик назвав героїню популярного мультика свинку Пеппу одним з основних продуктів для експорту, чим образив та принизив місцеву бізнес-спільноту та політичних конкурентів.

Джерело: BBC

Джонсон втрапив у новий скандал 

Під час свого виступу Борис Джонсон встиг також процитувати Леніна та спародіювати звуки автівки, розмірковуючи про революцію "зеленої" промисловості. За словами політичних опонентів прем'єра, "його жарти перетинають всі межі здорового глузду".

Варто звернути увагу на те, що від лідерка країни очікували почути опис чіткої стратегії щодо розвитку підприємництва, зниження шкідливих викидів від промисловості та перспектив національного експорту, проте Джонсон вкотре всіх шокував своїми публічними заявами.

Політик поділився з присутніми розповіддю про те, як відвідав тематичний парк "Світ свинки Пеппи". Він також порадив усім британцям взяти з нього приклад й відвідати це місце.

"Хто б міг подумати, що свинка, яка виглядає, наче фен у виконанні Пікассо, буде експортуватись у 180 країн і матиме тематичні парки в Америці, Китаї і Нью Форесті (місто у Великій Британії – ред.). Нині це бізнес, який приніс для країни щонайменше 6 мільярдів фунтів стерлінгів", – поділився своїми роздумами прем'єр.

За словами лідера ліберально-демократичної партії Еда Дейві, бізнесмени хотіли почути від Джонсона зрозумілі заяви, а натомість отримав лише незрозуміле бурмотіння про свинку Пеппу, яке їх образило та принизило.

Однак сам лідер країни, здається, залишився своїм виступом задоволений. Він заявив журнадістам, що його промова пройшла добре.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?