Джордж Клуні заборонив дружині дивитися фільм «Бетмен і Робін»
Категорія
Культура
Дата публікації

Джордж Клуні заборонив дружині дивитися фільм «Бетмен і Робін»

Джордж Клуні заборонив дружині дивитися фільм «Бетмен і Робін»
Джерело:  online.ua

Легендарний американський актор Джордж Клуні заборонив своїй дружині Амаль дивитися фільм «Бетмен і Робін», в якому він зіграв головну роль. 

Джерело: Variety.

Амаль Аламуддін, дружина Клуні, зізналася, що він не дозволяє їй дивитися картину, в якій грає Бетмена.

"Є певні фільми, про які я просто говорю: "Я хочу, щоб у моєї дружини збереглася повага до мене"", - пожартував Клуні.

Коли Амаль сказала, що їхні близнюки Олександр та Елла захочуть побачити фільм, Джордж відповів: «Погано, коли твоя чотирирічна дитина каже: «Це відстій». Це може бути боляче».

Він також пожартував, що своєю роллю повністю зруйнував франшизу, присвячену Бетмену, тому його не покликали брати участь в новому проєкті «Флеш». У ньому роль Бетмена виконає Бен Аффлек.

Зазначимо, що супергеройський фільм “Бетмен і Робін", який вийшов у світ в 1997 році, отримав вкрай негативні відгуки. Глядачі розкритикували фільм, зокрема, за його «іграшковий» вигляд. «Бетмен і Робін» отримав 11 номінацій “Золота малина”, в тому числі в номінації Найгірший фільм року, а також, найгірший супергеройський фільм і один з найгірших фільмів усіх часів.

Голлівудський актор Джордж Клуні знімається у фільмах з кінця 70-х років. Упродовж 40 з гаком років у Голлівуді він взяв участь у багатьох яскравих проєктах. Клуні знявся в таких культових кінострічках, як “Від заходу до світанку” (1996), “Поза полем зору” (1998), “Одинадцять друзів Оушена” (2001), “Гравітація” (2013), “Березневі іди” (2011) та інших. Також він відомий як режисер, продюсер та сценарист.

Що відомо про стосунки Джорджа Клуні і Амаль Аламуддін?

Джордж Клуні і Амаль Аламуддін одружилися у вересні 2014 рокув Італії. Познайомилися вони в жовтні 2013-го. У 2017 року у подружжя народилися близнюки Елла і Олександр.

Амаль з 2004 року працювала в Міжнародному суді ООН, спеціалізуючись на правах людини. З 2010-го працює в фірмі Doughty Street Chambers. Серед її клієнтів - засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж, колишня прем'єр-міністерка України Юлія Тимошенко, експрезидент Мальдівської Республіки Мохамед Нашид.

Читайте також:

  • Капітан Кірк із “Зоряного Шляху” вирушить у турпохід в космос.

  • HBO показав перший трейлер серіалу "Дім Дракона" за оповіданнями Джорджа Мартіна.

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?