HBO показав перший трейлер серіалу "Дім Дракона" за оповіданнями Джорджа Мартіна
Категорія
Культура
Дата публікації

HBO показав перший трейлер серіалу "Дім Дракона" за оповіданнями Джорджа Мартіна

HBO показав перший трейлер серіалу "Дім Дракона" за оповіданнями Джорджа Мартіна
Джерело:  online.ua

Стрімінговий сервіс HBO Max у вівторок, 5 жовтня, оприлюднив перший повноцінний тизер серіалу “Дім Дракона”, який виступає приквелом до сюжету популярної “Гри престолів”.

Джерело: ONLINE.UA

За оприлюдненими даними, підґрунтям для сюжету нового серіалу стали окремі епізоди з книжки “Полум’я та кров” Джорджа Мартіна. Проєкт розповідатиме історію, яка сталася за 200 років до початку подій “Гри престолів”. У її центрі - громадянська війна між представниками роду Таргарієнів.

Передбачається, що серіал складатиметься з 10 епізодів, а вийде він вже 2022 року.

До проєкту заради головних ролей залучили Метта Смітта (“Доктор Кто”, “Корона”), Емма Д’Арсі (“Шукачі правди”). Серд шоураннерів - Мігель Сапочник, саме його йому належить режисура дев’ятого епізоду шостого сезону “Гри престолів”, який отримав назву “Битва бастардів”.

Сценаристи “Дому Драконів” - Раян Кондал і безпосередньо Джордж Мартін як автор оригінальних оповідань.

Спін-оффи до Гри престолів

“Дім Дракона” - не єдиний приквел до “основного” телевізійного серіалу в розробці шоураннерів і сценаристів. У майбутньому на екрани передбачено вихід серіалу за мотивами серії оповідань про пригоди лицаря Дункана Високого та юного Ейгона Таргарієна, майбутнього володаря Залізного Трону. Він буде заснований на “Повісті про Дунка та Егга” й розповідатиме про події за 90 років до “Гри престолів”.

Що відомо про Дім Дракона

Нещодавно нові спалахи коронавірусу COVID-19 зірвали процес створення нового серіалу.
Головні ролі у серіалі виконують Педді Консідайн, Олівія Кук, Метт Сміт, Емма Д’Арсі і Фаб’єн Франкель. Рис Іфанс, Стів Туссен, Єва Бест, Соноя Мізуно.

Консідайн грає Візеріса Таргарієна — одного з королів на Залізному троні. Його правління передувало Танцю драконів — громадянській війні між двома гілками династії Таргарієнів.

Фільмування тривало у Великій Британії, де останніми тижнями зростає кількість нових випадків коронавірусу. Навіть прем’єр-міністр Борис Джонсон був вимушений піти на самоізоляцію разом з кількома колегами після контакту з інфікованим міністром охорони здоров’я Саджидом Джавісом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?