Дзідзьо натякнув на примирення з ексдружиною — фанати губляться в здогадках
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дзідзьо натякнув на примирення з ексдружиною — фанати губляться в здогадках

Дзідзьо натякнув на примирення з ексдружиною — фанати губляться в здогадках
Джерело:  online.ua

Відомий артист і шоумен, лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома похвалився розкішним житлом під Києвом. Але фанатів заінтригував допис його ексдружини Славії, яка подякувала чоловіку за втілення мрій.

Джерело: Instagram DZIDZIO.

Співак розповів, що два роки тому придбав квартиру в одному з житлових комплексів у селі Підгірці Київської області. Будинок має низку плюсів, він знаходиться біля озера, навколо красива природа.

"Два роки тому я купив надзвичайно красиву квартиру, з вікон якої відкривається вода, гори і мій улюблений захід сонця. Коли шукав, то перебрав багато варіантів, хотів поєднати працювати в Києві і жити серед природи", - написав Дзідзьо.

Зазначимо, що житло Дзідзя не з дешевих: ціни у цьому комплексі варіюються від 2,13 млн грн за однокімнатну, та від 5,07 млн грн за трикімнатну квартиру.

Допис ексчоловіка не минула своєю увагою співачка SLAVIA. Колишня дружина Михайла залишила коментар, у якому подякувала артисту за втілення її мрії.

"Я закохалася в це місце з першого погляду. Дякую, Михайле, що здійснив мою мрію", - написала вона.

"Це місце тобі дуже пасує", - відповів Дзідзьо і поставив смайл у вигляді зеленого сердечка.

Така публічна переписка колишнього подружжя змусила фанатів думати, що Михайло і Слава помирилися. Однак на прямі запитання підписників про їхні стосунки артисти не дали ніяких відповідей.

Розлучення Дзідзьо

Нагадаємо, що наприкінці квітня цього року стало відомо про те, що Дзідзьо та SLAVIA, після 20 років стосунків, офіційно розлучилися.

На час розриву стосунків пара не жила разом 9 місяців.

У своїх інтерв’ю Слава розповіла журналістам, що чоловік був проти того, щоб вона займалася творчістю і розвивалася як співачка.

Також жінка підозрює Дзідзьо у подружніх зрадах, тому що артист часто не ночував вдома, розповідаючи, що ходив вночі на медитації.

Фанати SLAVIA в сімейних проблемах подружжя звинуватили співачку та телеведучу Олю Цибульську, з якою Дзідзьо записав кілька пісень. Чутки про більш ніж робочі стосунки зірок ходять давно.

Читайте також:

  • Оля Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо й чутки про їхній роман

  • Співачка SLAVIA відверто розповіла, чи зраджував їй Дзідзьо

  • У мережі з'явився перший трейлер фільму "DZIDZIO Контрабас"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?