Співачка SLAVIA відверто розповіла, чи зраджував їй Дзідзьо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка SLAVIA відверто розповіла, чи зраджував їй Дзідзьо

Співачка SLAVIA відверто розповіла, чи зраджував їй Дзідзьо
Джерело:  online.ua

Після гучних новин про розлучення колишня дружина українського співака Дзідзьо дедалі частіше почала з'являтися на телебаченні. Під час одного з останніх інтерв'ю артистка SLAVIA натякнула, що терпіла зради коханого. Проте нещодавно все-таки спростувала чутки й почала стверджувати, що ніколи не ловила його на гарячому.

Джерело: "Слава +"

Нещодавно SLAVIA (справжнє ім'я – Ярослава Хома) зізналася, що підозрювала, що Дзідзьо "собі когось знайшов", адже між ними "зникло тепло". Ця неочікувана заява жінки миттєво розлетілася мережею, однак в останньому інтерв'ю артистка пояснила, що її слова не праивльно зрозуміли.

"Я не жертва. Я ніколи не говорила, що Михайло зраджував. Я говорила, що почався гурт, у них почалася робота, концерти, часто вдома не було. Я підозрювала, що це може бути", – наголосила SLAVIA.

За словами співачки, думки про зради колишнього чоловіка з'явилися не на пустому місці. Їх артистці навіювали люди з близького оточення самого Дзідзьо.

"Добродії з боку говорили прямо мені якісь моменти. Але знову ж таки, нічого конкретного не було. Жодних фактів, доказів ніхто не давав, тому не можу в такому звинувачувати", – розповіла співачка.

Варто звернути увагу на те, що Ярослава Хома неоднороово публічно піднімала тему зрад Дзідзьо. Співачка вирішила не приховувати від фанатів, що їхні стосунки змінилися.

Однак сам артист доволі довго запевняв кохану, що це все лише її вигадки. Вона "хотіла вірити і вірила" словам Дзідзьо, однак таки виплакала багато сліз.

"Говорила, що як жінка я відчуваю, що щось не так. Він говорив: "Ти вигадуєш, все добре, нічого такого не має". Він мене так заспокоював", - зазначила SLAVIA.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?