Джошуа наважився на відверте зізнання про реванш з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа наважився на відверте зізнання про реванш з Усиком

бокс
Джерело:  Milano Mentelocale

Колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа (26-3, 22 КО) зізнався, що поразка у реванші від Олександра Усика (21-0, 14 КО) допомогла йому виправити проблему з фізичною підготовкою.

Що допомогло Усіку перемогти

Британський боксер особливо наголосив, що саме завдяки витривалості Усіку вдалося здобути дві перемоги. Це внесло корективи у підготовку Ентоні до поєдинків проти Джермейн Франклін та Роберта Хеленіуса.

Обидва поєдинки проти українця показали, що британцю важко тримати необхідний темп усі 12 раундів, що й спричинило фіаско уродженця Вотфорда.

Цікаво, що поразка у реванші від Усика дала мені можливість виправити свої слабкості. Я знав, що маю проблеми з фізичною формою. Щодо Усика, то він узяв гору в останніх трьох раундах із 12, тому ми звернулися до цього питання. Після цього я міг пройти повні 12, не втомлюючись. Те, що я більше не був чемпіоном, означало, що я не перебував під таким самим тиском і міг усунути свої слабкості, – сказав Джошуа.

Усик вдруге переміг Джошуа. Як це було

Український чемпіон здобув перемогу над британцем за рішенням суддів. Один із них підтримав британця, а двоє інших – українця.

Перші чотири раунди боксери проводили дуже обережно і робили виважені атаки. Однак Усик у стартових раундах таки дістав Джошуа потужним джебом.

Британський боксер намагався збити високий темп поєдинку, який від самого початку задав Усик, та цілив у живіт українському боксеру.

В 3 раунді Джошуа поцілив у щелепу Усику, а вже в наступному раунді українському боксеру ледве вдалось ухилитись від аперкоту британця.

В середині поєдинку Джошуа почав поступово перехоплювати ініціативу. Його удари стали більш потужними.

Восьмий-дев'ятий раунди цілком могли стати фатальними для українського боксера. Джошуа провів кілька серій потужних ударів, від яких Усик ледь не втратив концентрацію. Проте, чемпіон вчасно зорієнтувався і знайшов бажаний клінч із суперником.

"Чемпіонські раунди" стали грою на виживання. Усик і Джошуа втомилися настільки, що більшість їхніх ударів розсікали повітря. Та кілька точних ударів українця дозволили йому відіграти втрачене. У фінальному ж раунді чемпіон вчинив хитро – не зреагував на спроби британця втягнути його в "м'ясорубку".

Як наслідок, суддівська колегія отримала надскладне завдання. Не дивно, що переможець визначився роздільним рішенням суддів. Та ці цифри забудуться, а підсумковий результат залишиться – Олександр Усик успішно захистив чемпіонські титули IBF, WBA, WBO, IBO та ще й забрав вакантний титул The Ring.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?