Ед Ширан і Кортні Кокс підкорили мережу легендарним танцем Росса і Моніки з "Друзів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ед Ширан і Кортні Кокс підкорили мережу легендарним танцем Росса і Моніки з "Друзів"

Ед Ширан і Кортні Кокс підкорили мережу легендарним танцем Росса і Моніки з "Друзів"
Джерело:  online.ua

Актриса Кортні Кокс зняла власний триб'ют культового серіалу "Друзі", в якому зіграла роль Моніки Геллер. Вона повторила фірмовий танець своєї героїні, але не з Девідом Швіммером, а Едом Шираном. Видовищне відео легендарного танцю Моніки і Росса підкорило мережу.

Джерело: Instagram Кортні Кокс і Еда Ширана

Запальний танець Моніка і Росс Геллер виконали в 10 серії 6 сезону "Друзів", щоб привернути увагу камер на шоу Діка Кларка. Прикольні танцювальні па навіть через 20 років пам'ятають шанувальники серіалу.

Кортні Кокс в новому відео продемонструвала, що теж не забула рухи і що за два десятиліття танець зовсім не втратив актуальність. Ед Ширан теж абсолютно синхронно танцює. Судячи з усього, він також є фанатом "Друзів".

Відео з запальним танцем Кортні Кокс і Еда Ширана з "Друзів" миттєво стали вірусними. Менш ніж за добу їх переглянули понад 15 млн користувачів мережі.

Легендарний танець Моніки і Росса в серіалі "Друзі"

У серіалі Кокс виконувала танець зі Швіммером, своїм екранним братом. Вони виконали танець в епізоді 6 сезону "Епізод з "халтуркою". У цієї незабутній серії Моніка і Росс воскресили свої шкільні спогади, виконавши танцювальний номер власного сюжету, щоб отримати шанс виступити в переддень Нового року на шоу Діка Кларка в 2000 році.

Фірмові танцювальні рухи Росса і Моніки досі пам'ятають і повторюють тисячі людей в усьому світі. І це підтверджує популярність відео легендарного танцю в новому виконанні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?