ЕКОном Планету — сортуй сміття: Аlyona Аlyona відправляється в автограф-тур по Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

ЕКОном Планету — сортуй сміття: Аlyona Аlyona відправляється в автограф-тур по Україні

ЕКОном Планету — сортуй сміття: Аlyona Аlyona відправляється в автограф-тур по Україні
Джерело:  online.ua

Відома українська реперка Аlyona Аlyona відправляється в автограф-тур по містах України, спрямований на підтримку екології. Її зустрічі з шанувальниками будуть проходити на сортувальних станціях сміття. Поспілкуватися з виконавицею, отримати від неї крутий подарунок і автограф зможе кожен бажаючий.

Джерело: анонс туру Аlyona Аlyona

Еко-тур Аlyona Аlyona пройде в п'яти містах України. На зустрічах із шанувальниками реперка буде говорити про екологічний спосіб життя і усвідомлене споживання.

"Сподіваємося, наш проєкт стане "відправною точкою" в світ екосвідомості", - анонсують організатори проєкту ЕКОном Планету.

Де і коли Аlyona Аlyona проведе зустрічі

Зустрічі Аlyona Аlyona з шанувальниками будуть проходити на сортувальних станціях METRO Waste Collection Point в п'яти містах.

Дати та адреси автограф-туру:

  • 23 червня - Харків: вул. Кільцевій шлях, 8, смт Мала Данилівка;

  • 29 червня - Київ: вул. Петра Григоренка, 43;

  • 17 липня - Львів: вул. Джорджа Вашингтона, 8-Г;

  • Одеса: село Ліманка, Проспект Маршала Жукова, 101-M (дата буде повідомлена пізніше)

  • Миколаїв: вул. Героїв України, 9-Д (дата буде повідомлена пізніше)

Щоб зустрітися з артисткою потрібно буде виконати лише одну умову: принести на сортувальну станцію 1 кг готового до переробки сміття як мінімум двох фракцій (скло, папір, пластик, метал, тетрапак). За виконання цієї умови Аlyona Аlyona і організатори проєкту підготували круті екологічні подарунки.

Проєкт реалізується Всеукраїнською асоціацією музичних подій у партнерстві з програмою сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст проєкту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?