Ексглава ГУР описав найімовірніший сценарій звільнення Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Ексглава ГУР описав найімовірніший сценарій звільнення Криму

Ексглава ГУР описав найімовірніший сценарій звільнення Криму
Джерело:  online.ua

Окупаційна російська влада в анексованому Криму вже готується до звільнення українськими військовими півострова і не має надії втримати Крим. За яким сценарієм буде проходити деокупація розповів екскерівник Головного управління розвідки Міноборони України Валерій Кондратюк.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Як ЗСУ звільнятимуть Крим 

Наразі в росіян дійсно є страх втратити Крим. Вони почали відправляти власні родини на територію РФ. І це означає, що дуже скоро українська влада повернеться на всі окуповані території. А щодо всіх побудованих росіянами загороджувальних ліній в Криму та мінування території, це підготовка до війни на рівні Другої світової, наразі вже ніхто так не воює. Сьогодні там достатньо перерізати сухопутний коридор, зруйнувати Кримський міст і далі позбавити російських військових в Криму логістичного забезпечення, - зазначив Кондратюк.

За його словами, далекобійне озброєння, яке Україна отримує від західних партнерів та власні українські розробки, типу ракет "Грім-2" дозволяють вражати російські військові об'єкти на всій території анексованого півострова.

Тобто не треба кидати людей на штурм за так званою тактикою Жукова, щоб вони гинули на цих мінних полях або штурмували російські укріплення, достатньо використати далекобійні озброєння, щоб росіяни в Криму підняли білий прапор, - підкреслив Кондратюк.

Як вибухи в Криму впливають на дієздатність Чорноморського флоту РФ 

Те що росіяни наразі заявляють про атаки українських дронів, це не атаки дронів, а це сьогодні там тренування по обходженню тих перепон, які створює Росія, для того, щоб атаки українських дронів не були успішними. От коли ми дійсно все налаштуємо, тоді росіяни дійсно побачать, що таке атаки дронів. І дійсно в них наразі великий переполох і страх з цього приводу. Більшість військових кораблів вже виведена до Новоросійська, - зазначив Кондратюк.

Він також згадав нещодавню заяву експрезидента США Біла Клінтона, зазначивши, що вона в черговий раз демонструє визнання Заходом України, як незалежної, окремої нації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?