Як розвідка РФ наближає Україну до перемоги у війні — пояснення ексглави ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Як розвідка РФ наближає Україну до перемоги у війні — пояснення ексглави ГУР

Як розвідка РФ наближає Україну до перемоги у війні — пояснення ексглави ГУР
Джерело:  online.ua

До початку розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України Росія позиціонувала власну розвідку, як одну з найкращих в світі, однак після початку вторгнення виявилось зовсім інше. Ексглава Головного управління розвідки Міноборони України Валерій Кондратюк пояснив, чому так сталось.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Як розвідка РФ допомагає Україні перемогти у війні 

За словами Кондратюка, частиною показнику корумпованості російського суспільства є, власне, корумпованість спецслужб.

Екс-керівник ГУР зазначив, що за тривалий час перебування кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна на керівні пости у російській розвідці просувались рідні та близькі кремлівського керівницта та чиновників міноборони РФ.

І це точно по сути на сьогодні заморозило російську розвідку в тому стані. Якщо казати про ефективність розвідки РФ в Україні, з тих 5 млрд доларів, які, як кажуть, Кремль виділив на проведення гібридної війни та підготовки до вторгнення, не менше 60% було розкрадено, а ті 40%, що залишались, було списано на незначні, дрібні речі. Тому корупція в спеслужбах РФ відіграє для нас позитивну роль, - підкреслив Кондратюк.

На що Путін перетворив російські спецслужби

Він підкреслив, що за такої корумпованості у спецслужбах неможливо казати про якусь ефективну діяльність розвідки.

По суті розвідка РФ та інші спецслужби РФ перетворились на комерційні організації або ж на президентську службу "чого бажає".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?