Ексглава ЦРУ прогнозує виведення армії РФ з України за однієї умови
Категорія
Політика
Дата публікації

Ексглава ЦРУ прогнозує виведення армії РФ з України за однієї умови

Ексглава ЦРУ прогнозує виведення армії РФ з України за однієї умови
Джерело:  online.ua

Колишній очільник ЦРУ Девід Петреус переконаний у тому, що російський диктатор Володимир Путін не лише погодиться на переговори з Україною, а й виконає всі вимоги, які йому висуне офіційний Київ, зокрема виведе свою армію з захоплених територій. Він зазначає, що прискорити такий розвиток подій допоможе міжнародна спільнота та її потужний санкційний тиск.

Джерело: "24 Канал"

Не можна недооцінювати вплив санкцій на Росію

Девід Петреус звертає увагу на те, що в країні-агресорці невпинно падає курс рубля щодо долара.

Ба більше, суттєво погіршується ситуація з резервними фондами. Як відомо, російська влада з початку 2023 року втратили вкрай багато.

Колишній очільник ЦРУ також закликав не забувати про те, що санкції міжнародної спільноти щодо РФ продовжують посилюватися, хоча й офіційна Москва робить усе можливе, щоб їх обійти.

Як відомо, західні лідери уже створили коаліцію фінансових експертів, яка займається визначенням цих шляхів обходу.

Але зараз Росія починає від них реально відчувати вплив. Це і обмеження максимальної ціни для російської нафти, яка складає 60 доларів за барель, це і імпортозаміщення європейськими країнами російського газу та інших енергоресурсів, – зазначив Девід Петреус.

Захід може дотиснути Путіна

Ексочільник ЦРУ також наголосив, що з країни-агресорки продовжується відтік капіталу, а також відсутні іноземні інвестиції.

Він порадив американській владі та іншим партнерам офіційного Києва "поволі затягувати вузол".

За словами Девіда Петреуса, вкрай важливо, щоб Росія ще більше була обмежена фінансово, а її експорт так і залишався всередині країни-агресорки.

Ми повинні показати, що все це буде продовжуватися для Росії не лише на полі бою, але і вдома. Тому зрештою він (Путін – ред.) піде на переговори, забере свої війська, і виконає всі вимоги, – прогнозує ексглава ЦРУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?