Ексканцлер Німеччини Шрьодер продовжує підтримувати Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Ексканцлер Німеччини Шрьодер продовжує підтримувати Путіна

Ексканцлер Німеччини Шрьодер продовжує підтримувати Путіна
Джерело:  online.ua

Скандальний німецький ексканцлер Герхард Шрьодер запевняє, що не шкодує про свою позицію щодо Росії та глави Кремля Володимира Путіна на тлі критики на його адресу. Ба більше, політик закликає зберігати відносини з офіційною Москвою, попри війну.

Джерело:  New York Times

Ексканцлер Німеччини Шрьодер виступає за діалог з Путіним

Колишнього канцлера Німеччини жорстко розкритикували у власній партії за те, що він не дистанціювався від Путіна після початку війни в Україні.

Я не збираюся визнавати свою провину, - відповів на це політик.

Журналісти попросили Шрьодер прокоментувати злочини російських військових у Бучі він сказав, що всі факти потрібно розслідувати, і він не вірить, що наказ на таку поведінку військових надійшов напряму від Путіна, а радше від нижчої керівної ланки.

Я думаю, ця війна була помилкою, і я завжди так казав… Що треба робити зараз - відновити мир якнайшвидше, - зазначив Герхард Шрьодер.

За його словами, російський диктатор "зацікавлений закінчити війну, але це не просто".

Як уже згадувалося раніше, місяць тому Шрьодер зустрічався з Путіним щодо завершення війни в Україні, як стверджує він сам, з ініціативи офіційного Києва, але, наскільки відомо, без якихось явних результатів.

Скандальний політик також почав стверджувати, що постачання російських енергоресурсів до Німеччини не припиниться і уряду не варто запроваджувати ембарго.

Таку країну як Росія у довгостроковій перспективні неможливо ізолювати, ані у політичному, ані економічному сенсі, - цинічно заявив Шрьодер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?