Експерт попередив про справжні наміри Путіна щодо Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт попередив про справжні наміри Путіна щодо Білорусі

Експерт попередив про справжні наміри Путіна щодо Білорусі
Джерело:  online.ua

Військовий оглядач Костянтин Машовець звернув увагу на нещодавню заяву білоруського диктатора Олександра Лукашенка про те, що  "...Мінськ готовий розмістити на території країни "всі збройні сили з усіма видами озброєнь" Росії, якщо це буде потрібно для безпеки Білорусі та РФ. За словами експерта, насправді це означає, що таким чином Володимир Путін погрожує використати Білорусь для подальшого тиску на Україну. В тому числі, з використанням військової сили.

Джерело: Фейсбук-сторінка Костянтина Машовця

Експерт розповів про плани Путіна щодо Білорусі

"Це він так типу натякає "здавайтеся по-хорошому" ... через мінського психа ... Я сильно сумніваюся, що він на це зважиться. Принаймні, якби він це задумав в реальності, то псих, який вважає себе "президентом Білорусі", про це не говорив б на кожному розі ... Але якщо кремлівському обнуленому старцю таки кортить - він може спробувати перетворити Білорусь в якийсь військовий плацдарм ... Однак цьому дрібному долбо * ящеру з кремлівського бункера завжди треба пам'ятати, що кожна дія має свої відповідні наслідки", - наголосив Костянтин Машовець.

За словами експерта, починаючи восени 2013-го року провокувати "масові заворушення" в центрі Києва, спецслужби РФ і в страшному сні не здогадувалися, чим все це закінчиться. Військовий оглядач переконаний,що вони просто хотіли "відкусити" Крим і 8 областей Південного Сходу, а при сприятливому розвитку події - і всю Україну .

"Вони ніяк не могли враховувати ні Турчинова з його готовністю підхопити і утримати вертикаль влади в найкритичніший для України момент, ні безалаберність своїх виконавців на Донбасі і як наслідок - малайзійський "Боїнг", що зупинив по суті масоване вторгнення, ні високий рівень готовності до опору значної частини українського суспільства, яке остаточно поховало всі надії на "розділ України" ... Якби вони знали, що результатом тієї осінньої метушні на Майдані стане не розвал України, а поява на світ божий "анти-Росії", вони б навіть не починали", - пише Костянтин Машовець.

На переконання експерта, зараз Путін намагається за допомогою нової білоруської пожежі згасити стару пожежу в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?