Експерт пояснив, як Пригожин планує усунути Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, як Пригожин планує усунути Путіна

Експерт пояснив, як Пригожин планує усунути Путіна
Джерело:  online.ua

Останні гучні заяви власника Групи "Вагнера" Євгена Пригожина про намір вивести своїх бойовиків із Бахмута є черговою спробою публічно принизити в очах російського народу диктатора Володимира Путіна та воєнне керівництво РФ. Таке припущення озвучив російський публіцист та опозиційний політик зі США Андрій Піонтковський.

Джерело: "24 Канал"

Конфлікт Пригожина з Шойгу, Герасимовим та Путіним виходить на новий рівень

Після того, як Пригожин вкотре поскаржився на брак боєприпасів, Шойгу наказав своїм підлеглим тримати на контролі питання "безперервного та ритмічного постачання в районах так званої "СВО" усією необхідною зброєю та військовою технікою".

Це якась бюрократична фраза, вона така брехлива. Шойгу цією відповіддю лише підкреслив контраст між собою та Пригожиним. У будь-якому випадку, навіть, якщо розстріляють Пригожина, то кар'єра Шойгу та Герасимова завершена, – переконаний Андрій Піонтковський.

Російський опозиціонер звертає увагу на те, що це думка армії та суспільства і вона справді є справедливою.

Пригожин знайшов спосіб усунути Путіна та його поплічників

За словами Піонтковського, саме Шойгу та Герасимов розікрали всю армію й зробили все можливе, щоб у РФ не залишилося шансів на перемогу у цій війні.

Армія не була готовою до серйозної війни. По-друге, їх військове командування виявилося бездарним, - зазначає експерт.

На переконання опозиціонера, план Пригожина полягає в тому, що "вціпитися" в частину української території та видати себе героєм.

У чому його відмінність від Путіна – йому нічого не треба "продавати" як "почесну нічию". Він як раз зацікавлений у тому, щоби "продати" війну як "колосальну катастрофу", до якої привели країну Шойгу та Герасимов, Путін, попри "героїчні" зусилля Пригожина, – пояснює Піонтоквський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?