Експерт озвучив попередження на тлі стрімкого росту Bitcoin й Ethereum
Категорія
Технології
Дата публікації

Експерт озвучив попередження на тлі стрімкого росту Bitcoin й Ethereum

Експерт озвучив попередження на тлі стрімкого росту Bitcoin й Ethereum
Джерело:  online.ua

Головна криптовалюта біткоїн нарешті повернулася до росту та у неділю, 8 серпня, піднялася вище 45 тисяч доларів — варто звернути увагу на те, що востаннє цієї позначки BTC досягав у середині травня поточного року.

Джерело: дані біржі  Coindesk

Bitcoin й Ethereum продовжують свій стрімкий ріст

Що важливо розуміти, разом із біткоїном, зростає і Ethereum, котрий також досяг тримісячного максимуму.

Протягом останньої доби на максимумі BTC торгувався по 45 303 дол. Станом на 11:59 9 серпня (за Києвом) ціна опустилась до 43 766 дол.

За словами технічного директора криптобіржі Bitfinex Паоло Ардоіно, на ринки, схоже, "повернувся оптимізм".

"Біткоїн лідирує, але і Ethereum продовжує набирати обертів", - наголосив експерт.

Однак також аналітик попереджає всіх інвесторів про те, що "турбулентність, яку ми спостерігали на криптовалютних ринках в останні тижні, навряд чи вщухне".

Не можна не звернути увагу на те, що 8 серпня вартість Ethereum піднялася вище 3 тис дол, до максимального значення з 19 травня. На максимумі за останню добу токен торгувався по 3 189 дол, станом на 12:19 9 серпня (за Києвом) - 2 992 дол.

Що важливо розуміти, ріст головної криптовалюти Ардоіно у тому числі пов'язує з оновленням її програмного забезпечення, яке відбулося минулого тижня.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно криптовалюта Bitcoin, яка протягом декількох місяців падала до позначки менше за 30 тисяч доларів, за день зросла на 12% після заяв Amazon та Twitter щодо використання блокчейну та криптовалют у майбутньому. Однак згодом ці заяви були спростовані керівництвом компанії.

Зазначимо, що також стрімко почала рости ціна улюбленої монети Ілона Маска - Dogecoin.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?