Екссолістки "НеАнгелів" обмінялися образами через скандальне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екссолістки "НеАнгелів" обмінялися образами через скандальне відео

Екссолістки "НеАнгелів" обмінялися образами через скандальне відео
Джерело:  online.ua

Колишні солістки українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська та Вікторія Смеюха обмінялися докарами та звинуваченнями у соціальній мережі, після того, як остання опублікувала скандальне відео про те, як ріже торт із зображенням Слави на шматки.

Джерело: Інстаграм-сторінка Вікторії Смеюхи

Екссолістки "НеАнгелів" розсварилися через неоднозначне відео

Спровокувала конфлікт колишня учасниця гурту Вікторія Смеюха. Вона показала на відео великий торт із зображенням Слави Камінської. Щоб спробувати його, артистка вирішила відрізати собі шматок саме із "обличчям" колишньої коліжанки Слави Камінської. Окрім того, зірка також іронічно прокментувала свої дії.

"Виявляється, Слава не така вже й гірка, як мені здавалося 15 років, вона – приторно-солодка. Я – VICTORIA, перемога, самодостатня артистка, у якої почалася нова історія. І мій зліт був би неможливий без вас, мої люди, які бачать все без підказок, розуміють без слів, підтримують і вселяють сили йти далі! Від шанувальників, почуття гумору яких гідно похвали, мені подарували торт, з яким я із задоволенням безжально розправилася. І мені сподобалося! Так, навіть якщо хтось поки що не в змозі відпустити цю історію. Навіть, якщо у когось поки що не настільки насичене професійне життя, щоб перестати чіплятися за минуле та виїжджати коштом інших", – написала Віткорія Смеюха.

Слава Камінська миттєво відреагувала на допис своєї колишньої коліжанки. Вона порадила останній змінити піарницю, оскільки такий хайп вважає дивним та вульгарним.

"Мені здавалося, що історія гурту "НеАнгели" – це був гарний роман. Ціла музична епоха, яка мала закінчитися красиво. Я дуже люблю гумор і він абсолютно різний, але це, як мінімум, не смішно. Це вульгарно. Ножем Віка розрізала не мене, вона розрізає любов і повагу до всіх своїх і моїх шанувальників", - написала Камінська.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?