Емма Вотсон розповіла, у кого була закохана під час зйомок "Гаррі Поттера"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Емма Вотсон розповіла, у кого була закохана під час зйомок "Гаррі Поттера"

Емма Вотсон розповіла, у кого була закохана під час зйомок "Гаррі Поттера"
Джерело:  online.ua

1 січня 2022 на платформі HBO Max вийде спеціальний епізод франшизи про Гаррі Поттера – «Двадцята річниця Гаррі Поттера: Повернення в Гогвортс». Напередодні прем’єри виконавиця ролі Герміони Емма Вотсон розповіла, в кого закохалася під час зйомок.

Джерело: Daily Mail

У кого була закохана Емма Вотсон під час зйомок франшизи

Актриса, яка зіграла Герміону Ґрейнджер у франшизі чаклунських фільмів, згадала про свою закоханість у Тома Фелтона, який зіграв лиходія Драко Малфоя.

Пара також обмінялася теплими обіймами під час возз'єднання у новому спецепізоді.

Я зайшла в кімнату, де в нас були уроки... І я просто не знаю, як це сказати – я просто закохалася в нього. Нам дали завдання намалювати як, на нашу думку, виглядає Бог, і Том намалював дівчину в кепці на скейтборді, - поділилася акторка про першу зустріч.

Тому було 14 років, коли в 2001 році вийшов перший фільм про Гаррі Поттера, а Еммі лише 11. Вони обидва знялися у всіх восьми фільмах про Гаррі Поттера.

Він був на три роки старший за мене, і тому ставився до мене, як до молодшої сестри, - згадує Емма.

Незважаючи на те, що навколо пари роками ходять чутки про стосунки, між акторами так і не сталося нічого, хоча Фелтон зізнавався, що знав про закоханість Емми.

Мені здається, я був у кріслі для зачіски та макіяжу, і хтось сказав щось на кшталт: «Так, вона була в тебе закохана». Я став захищати її. Так, я завжди відчував симпатію до неї, і це триває донині. Між нами завжди було щось схоже на, я не знаю, спорідненість, - ділиться актор.

З тих пір, як франшиза про Гаррі Поттера закінчилася, пара залишилася близькими друзями – у 2019 році Фелтон опублікував знімок, на якому він навчає Емму грати на гітарі в Південній Африці.

Ми говорили про це – ми досі сміємося з цього. Зараз ми дійсно хороші друзі, і це круто, - сказала Емма, яка зараз зустрічається з бізнесменом Лео Робінтоном.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?