Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"

Я її обожнюю — Том Фелтон розповів про свої почуття до зірки "Гаррі Поттера"
Джерело:  online.ua

Чутки про роман зірок фільмів "Гаррі Поттер" Емми Вотсон і Тома Фелтона доволі довго обговорюють кіномани. Однак лише нещодавно актор, який зіграв Драко Малфоя, вирішив відверто розповісти, що його пов'язує з Еммою, яка у кінокартині зіграла Герміону Грейнджер.

Джерело: Entertainment Tonight

Том Фелтон зізнався, що відчуває до Емми Вотсон

Все почалося після того, як Том Фелтон оприлюднив в соціальній мережі неоднозначні фото з Еммою Вотсон, де вони обидвоє були одягнені в піжами і виконували пісень під гітару.

Фанати подумали, що таким чином вони натякнули на те, що зустрічаються. Також шанувальники поттеріани пригадали, що у листопаді 2019 року Емма Вотсон зізналася журналістам, що була закохана в Тома Фелтона під час зйомок "Гаррі Поттера", втім актор не відповідав їй взаємністю.

"Протягом перших двох фільмів я була без тями від Тома Фелтона. Він був моїм першим коханням", - розказала "Герміона".

Під час інтерв’ю Entertainment Tonight актор також зізнався, що вважає Емму Вотсон "фантастичною".

"Ну, щось між нами є, якщо це має якийсь сенс. Ми були дуже близькі протягом тривалого часу. Я її обожнюю. Я думаю, що вона фантастична. Сподіваюся, вона відповість на комплімент, - заявив Том Фелтон.

Проте, попри захоплення Еммою, актор почав стверджувати, що романтичних стосунків між ними немає.

Том Фелтон та Емма Вотсон (фото - instagram.com/t22felton)

"Що стосується романтичної сторони, то я думаю, що так швидше можна сказати про Слизерин та Ґрифіндор, ніж про Тома та Емму... Я дуже поважаю її. Я хорошої думки про неї. Мені здається, вона фантастично впливає на цей світ", – наголосив Том Фелтон.

Окрім того, актор розповів в інтерв’ю, що підтримує дружні стосунки з багатьма колегами з фільму про Гаррі Поттера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?