Емма Вотсон та новий бойфренд: зірка кіно закрутила роман після розлуки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Емма Вотсон та новий бойфренд: зірка кіно закрутила роман після розлуки

Емма Вотсон та новий бойфренд: зірка кіно закрутила роман після розлуки
Джерело:  online.ua

Британська актриса Емма Вотсон була помічена папараці на виході з ресторану разом з Бренданом Ірібе, 39-річним співзасновником Oculus VR. Про це повідомило ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Варто зазначити, що минулого року акторка ще зустрічалася з іншим чоловіком - бізнесменом Бренданом Воллесом. Новий роман був підтверджений джерелом, що близьке до оточення Вотсон.

"Вони зустрічаються вже якийсь час. Цікаво, що попереднього бойфренда Емми теж звали Брендан", - цитує видання інсайд.

Наголошується на трендовому "луку" акторки - леопардовому низу а-ля максі-спідниця та чорному верху на кшталт водолазки та пальто.

Цікаво, що пара виходила з ресторану у Санта-Моніці роздільно, але сховатися від чужих поглядів та камер їм не вдалося.

Як повідомило ONLINE.UA, колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак - Мурат Налчаджиоглу - похизувався світлинами нової обраниці Самії Ахметової. Опубліковані фотографії п родемонстрували відпочинок бізнесмену та його подруги на курорті Пальма-де-Майорка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?