Єрмак натякнув на позитивне рішення Німеччини щодо танків Leopard для України
Категорія
Світ
Дата публікації

Єрмак натякнув на позитивне рішення Німеччини щодо танків Leopard для України

Єрмак натякнув на позитивне рішення Німеччини щодо танків Leopard для України
Джерело:  online.ua

Очільник Офісу президента України Андрій Єрмак у своєму стилі натякнув, що Німеччина готова передати нашим Збройним силам танки Leopard, про які доволі довго просив офіційний Київ.

Джерело: Телеграм-канал Андрія Єрмака

Єрмак заінтригував новою допомогою від ФРН

Глава ОПУ опублікував доволі цікавий ребус: емоджі леопарда, німецький прапор та мускули(знак сили). Користувачі мережі зразу ж здогадалися, що Єрмак у такий цікавий спосіб натякає на позитивне рішення Німеччини щодо танків Leopard для України, про які багато разів у Берліна просила команда Володимира Зеленського. Наразі офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Фото - скриншот

Однак, варто зазначити, що очільник ОП уже багато разів за допомогою емоджі та смайлів повідомляв важливі новини. До прикладу, він натякнув на звільнення Херсона ще до того, як стало відомо що ЗСУ заходять у місто, опублікувавши лише дату "11.11.22".

Нова допомога Німеччини для України

Не можна також не згадати про те, що 1 грудня стало відомо, що уряд Німеччини оновив перелік військової допомоги Україні, переданої протягом останнього тижня.

Згідно з останніми даними, Україна отримала від Німеччини три мостоукладальні танки BIBER, вісім надводних безпілотників (на додачу до двох переданих) та 12 прикордонних автомобілів (усього їх уже 65).

Окрім того, ЗСУ отримали від Берліна чотири тисячі спальних мішків, запасні частини до гелікоптерів Мі-24 й 30 машин швидкої допомоги.

Також німецька влада анонсувала передачу Україні семи зенітних самохідних артилерійських установок Gepard і 100 тисяч аптечок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?