Єрмак попередив ЄС про новий шантаж з боку Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Єрмак попередив ЄС про новий шантаж з боку Путіна

Єрмак попередив ЄС про новий шантаж з боку Путіна
Джерело:  online.ua

На переконання очільника ОПУ Андрія Єрмака, з настанням зими команда російського диктатора Володимира Путіна почне тиснути на Європейський Союз через відключення поставок газу.

Джерело: Телеграм-канал  Андрія Єрмака

У ОП попередили Євросоюз про новий шантаж з боку Путіна

Не можна виключати, що Росія, окрім продовольчої кризи, з настанням холодів розпочне газовий шантаж Європи. Враховуючи те, що зараз Кремль хоче обміняти розблокування українських портів на зняття санкцій, можна розуміти кінцеву мету Москви. І саме зараз важливо продемонструвати силу та єдність західного світу, - наголосив Андрій Єрмак.

Фото - скриншот

Представник команди Володимира Зеленського просить партнерів із Євросоюзу зберігати єдність в підтримці нашої країни та якомогашвидше прийняти наступний пакет санкцій проти Росії.

Андрій Єрмак згадав про мита й ембарґо на російську нафту, а також санкції проти банківської системи РФ і вторинні санкції на країни й компанії, які захочуть співпрацювати з РФ.

Окрім того, офіційний Київ очікує на отримання потрібних типів озброєння та фінансову підтримку.

Як уже згадувалося раніше, відомо, що наразі офіційний Брюссель розробляє план дій на випадок повного відключення поставок газу з боку Росії. Також Євросоюз працює над угодами з Ізраїлем та Єгиптом з метою зменшення залежності від російського газу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?