Євробачення-2017: Київ готується до рекорду, опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: Київ готується до рекорду, опубліковано відео

Євробачення-2017: Київ готується до рекорду, опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Київ зустріне гостей і учасників  міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017  червоною доріжкою рекордної довжини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Червона доріжка буде мати довжину 265 метрів і простягнеться вздовж Маріїнського палацу до оглядового майданчика.
"Вперше за історію Євробачення червона доріжка буде не сто метрів, навіть не двісті, а двісті шістдесят п'ять" - зазначив креативний директор Євробачення-2017 Сергій Проскурня.
Читайте також: Букмекери назвали можливого переможця Євробачення-2017
Відкриття міжнародного конкурсу Євробачення-2017 у Києві відбудеться 7 травня на площі Конституції, біля Верховної Ради.
Вести трансляцію з червоної доріжки будуть відразу шість ведучих. Поки їх імена тримають у секреті. Але в оргкомітеті відзначили, що всі вони добре відомі телеглядачам і вільно володіють англійською мовою.


Нагадаємо, Євробачення-2017 відбудеться з 9 по 13 травня в Києві на території Міжнародного виставкового центру на лівому березі.  Україну представлятиме рок-група О.Torvald, яка виступить одразу у фіналі конкурсу.  Музиканти вийдуть на сцену під номером 22.
Як повідомляв ONLINE.UA,  організатори Євробачення оголосили імена усіх учасників міжнародного пісенного конкурсу, який відбудеться з 9 по 13 травня в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?