Євробачення-2021: як підтримати український гурт Go-A у фіналі конкурсу
Категорія
Культура
Дата публікації

Євробачення-2021: як підтримати український гурт Go-A у фіналі конкурсу

Євробачення-2021: як підтримати український гурт Go-A у фіналі конкурсу
Джерело:  online.ua

Нещодавно у Нідерландах закінчився перший півфінал конкурсу Євробачення-2021, за підсумками якого в фінал вийшов український гурт Go-A. Варто звернути увагу на те, що 22 травня у фіналі Україна виступатиме під номером 19.

Джерело: сайт Євробачення

Що відомо про виступ Go-A на Євробаченні-2021

18 травня український гурт Go_A підкорив європейську музичну спільноту та сцену у Роттердамі оригінальним виступом і виконанням композиції SHUM. Українські музиканти впевнено увірвалися до грандфіналу.

Лише за добу після того, як відгримів перший півфінал, відео номеру гурту отримало перше місце в трендах Ютубу. Ролик набрав більше як 1,2 мільйона переглядів за день. Вже 22 травня, перед фіналом, цифра збільшилась до 6,7 мільйона переглядів.

Ба більше, композиція гурту Go_A для міжнародного пісенного конкурсу продовжує підкорювати слухачів з усього світу. Зокрема, SHUM увірвалась на 5 місце глобального рейтингу Spotify.

Рейтинг Spotify / Скриншот сайту

Варто звернути увагу на те, що перед першим півфіналом Євробачення-2021 букмекери прогнозували українському гурту 5 місце у списку фіналістів. Чимало учасників конкурсу доволі позитивно коментують пісню групи та не приховують, що вона їм справді сподобалася.

Як підтримати український гурт Go-A у фіналі конкурсу Євробачення-2021

22 червня у фіналі український гурт виступатиме під № 19. Щоб підтримати музикантів потрібно закликати закордонних друзів голосувати за Go-A. Ви також можете проголосувати за вітчизняну групу, якщо знаходитеся за межами України.

Фото - instagram.com/go_a_band

Що потрібно знати про Go-A

Гурт Go-A, який представляє Україну в цьому році, повинен був брати участь в конкурсі в минулому році з піснею "Соловей".
У 2021 році для свого виступу на Євробаченні музиканти обрали композицію "Шум", фінальну версію якої представили 9 березня.
Кліп на пісню "Шум" увійшов до списку 10 найпопулярніших відео на офіційному "Ютуб-каналі" "Євробачення".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?