Європа зробила Росії резонансну пропозицію по Євробаченню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Європа зробила Росії резонансну пропозицію по Євробаченню

Європа зробила Росії резонансну пропозицію по Євробаченню
Джерело:  ТАРС

Європейський мовний союз (ЕВС), який є організатором міжнародного пісенного конкурсу Євробачення зробив Росії пропозицію по  Юлії Самойловій, якій СБУ заборонило в'їзд в країну строком на три роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
ЄВС запропонував російському "Першому каналу" організувати пряму трансляцію виступу співачки Юлії Самойлової для показу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, яке відбудеться в травні в Києві.
Читайте також: Організатори Євробачення прокоментували рішення України щодо Самойлової
Фанати Путіна обурилися пропозицією організаторів конкурсу.




Їх опоненти їм відповідають:


Нагадаємо, учасниці Євробачення-2017 від РФ Юлії Самойловій заборонили в'їзд в Україну терміном на три роки. За даними ЗМІ,  Самойлова у 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка у 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена в базу Центру "Миротворець".
Після цього  в росЗМІ повідомили, що наступного року незалежно від місця проведення конкурсу Росію представлятиме Юлія Самойлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?