Фагот анонсував випуск власного альбому на підтримку України
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фагот анонсував випуск власного альбому на підтримку України

Фагот анонсував випуск власного альбому на підтримку України
Джерело:  online.ua

Український продюсер та вокаліст гурту ТНМК Олен Махайлюта (Фагот) планує випустити власний альбом на підтримку України.

Джерело: Олег Фагот

Фагот показав тизер свого альбому

Сьогодні, 27 березня, Фагот відзначає свій 49-й день народження. Саме в цей день музикант поділився зі своїми слухачами планами на майбутнє.

В цей прекрасний день я хочу зробити вам подарунок і собі також. Бо страхи сі скінчили. Прийшов час звершень та відкриттів, - написав Фагот.

За словами вокаліста, за багато років у нього накопичилося трохи музики, яку майже ніхто не чув.

Саме зараз я усвідомив, що це злочин не ділитися тим всім тому вже дуже скоро чекайте на реліз мого особистого невиданого, а це вважайте за тизер. Далі буде, - додав Фагот.

Леся Нікітюк здивувала українців треком "До речі"

Леся Нікітюк представила спільну пісню з учасником шоу "Голос країни 9" Олександром Тесленком, яка отримала назву "До речі".

Музична робота співака та телеведучої одразу припала до смаку українським слухачам — наразі вона вже 18 серед пісень на вкладці "Популярне" на платформі Ютуб.

В соціальній мережі Інстаграм ліричну новинку також оцінили.

До речі, кажуть, що в мене вийшла нова пісня. До речі, кажуть, що дуже хороша. Що ви думаєте? – поцікавилися у своїх підписників Леся Нікітюк.

Фанати співачки також помітили, що на обкладинці треку "До речі" телеведуча дуже схожа на Світлану Лободу. На це звернув увагу не один її підписник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?