Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вперше стане батьком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вперше стане батьком

Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вперше стане батьком
Джерело:  online.ua

Зірка фільмів "Гаррі Поттер" Деніел Редкліфф та американська акторка Ерін Дарк чекають на первістка.

Джерело: The Mirror

Деніел Редкліфф стане батьком

33-річний актор Редкліфф та 38-річна Ерін, які прожили разом десять років, очікують на дитину пізніше цього року.

Цю інформацію підтвердив прессекретар актора.

Джерело, близьке до актора, розповіло, що пара дуже щаслива.

Деніел і Ерін не могли бути щасливішими від очікування. Вони в повному захваті і не можуть дочекатися, щоб стати сім'єю з трьох осіб. Нещодавно вони розповіли своїм рідним і друзям. Це неймовірно захоплюючий час.

Минулого року актор розповів, що не хотів би, аби його дитина була знаменитою.

Я б не хотів слави для своєї дитини. Зйомки фільмів – чудові місця. Здебільшого це може бути чудовим для дітей, але це справжня сторона слави, якої слід уникати будь-якою ціною.

Що відомо про Редкліффа і Дарк

Деніел познайомився з Ерін у 2012 році, коли вони знімали фільм «Убий своїх коханих», у якому він зіграв поета Аллена Гінзберга з покоління бітників.

Це буде прекрасна історія для наших дітей, наші персонажі зустрічаються та фліртують один з одним, тож є такий милий запис нашої першої зустрічі, - сказав актор.

Про приватне життя Редкліффа відомо небагато, і минулого року в інтерв’ю The Hollywood Reporter він сказав:

Як актор, я просто хочу жити своїм життям і бачити своїх друзів, і я просто хочу, щоб те, про що люди говорять, була моя акторська робота.

Дарк найбільш відома своєю роллю в серіалі 2015 року «Бунт хороших дівчат», а нещодавно з’явилася в серіалі Prime Video «Дивовижна місіс Мейзел».

Коллега Редкліффа по фільму "Гаррі Поттер" Руперт Ґрінт, який зіграв у фільмах Рональда Візлі, має трирічну дочку Венсді від акторки Джорджії Грум.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?