Фанати "Новоросії" влаштували провокацію на переговорах по Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Фанати "Новоросії" влаштували провокацію на переговорах по Донбасу

Фанати "Новоросії" влаштували провокацію на переговорах по Донбасу
Джерело:  online.ua

У Мінську прихильники так званої "Новоросії", члени націоналістичної організації "Другая Россия" спробували зірвати прес-конференцію спецпредставник ОБСЄ Мартіна Сайдика у Тристоронній контактній групі до Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Перед початком заходу чотири людини почали розкидати листівки і вигукувати вимоги до влади Росії припинити усілякі переговори, а також дипломатичні та економічні відносини з Україною. Хуліганів вивела охорона, а прес-конференцію відклали.

Читайте також: Одіозний письменник-фанат "Новоросії" жорстко насварив Поклонську: в мережі сміються
Керівником організації "Другая Россия" вважають письменника і політика-радикала Едуарда Лімонова, який є прихильником "Новоросії" і бойових дій в Україні.
Як повідомляв ONLINE.UA, ідеолог "Новоросії", російський філософ Олександр Дугін зробив дивне звернення до росіян, закликавши їх перестати їсти і вийти в реальність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?