Фанати розкритикували новий кліп Наталі Могилевської — співачка відреагувала
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фанати розкритикували новий кліп Наталі Могилевської — співачка відреагувала

Фанати розкритикували новий кліп Наталі Могилевської — співачка відреагувала
Джерело:  online.ua

Талановита українська співачка Наталія Могилевська багато років поспіль тішить своїх відданих шанувальників чудовими піснями та якісними відеороботами, однак буває й таке, коли творчість артистки стикається з нищівною критикою фанатів. Так сталося й цього разу, коли красуня представила експериментальний кліп на пісню "Натусік". Користувачі мережі по-різному сприйняли нову роботу артистки, тому Наталя Могилевська вирішила особисто відповісти на критику, передає ONLINE.UA.

У коментарях на сторінках в соціальних мережах співачки чимало фанатів зізналися, що цей кліп їм не сподобався й що нова відеоробота їх розчарувала.

"Не дивилася і дивитися не хочу. Досить тизерів. На жаль, але мені це нагадує деградацію", "Чекаємо справжніх хітів від вас", "Поки не пізно: поверніть справжню, приємну, талановиту і рідну Наталю Могилевську", — писали хейтери.

Однак знайшлося чимало українців, які були в захваті від нового кліпу артистик

"Натусік" – це просто шедевр. Це те, що так було потрібно всім нам зараз: кайф, драйв, гумор та іронія над шаблонами! Наталю – Ви найкраща!", "Сучасно! Так тримати, чекаємо хіти ще!", "Це супер!", – коментують новий кліп шанувальники.

Наталя Могилевська не змусила фанів та хейтерів довго чекати, й тому опублікувала спеціальне звернення до всіх. Красуня звернула увагу на те, що ніколи не потрібно дозволяти негативним оцінкам брати гору, а слід відпочивати та веселитися, бо вже скоро довгоочікуваний Новий рік.

"Любі мої, це означає, що всі ці роки ви любили не мене, а вигаданий образ. У моїй творчості завжди було місце для гумору і молодих артистів, художників, стилістів. Коли я робила "Фабрику", люди похилого віку плювалися, а вона народила цілу плеяду улюблених мільйонами артистів!",– підкрелила українська співачка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головна зірка світової попсцени Аріана Гранде повідомила фанатам, що нарешті виходить заміж. Її обранцем став агент з елітної нерухомості Далтон Гомес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?