Фінляндія виділяє Україні найбільший з початку повномасштабної війни пакет допомоги
Категорія
Світ
Дата публікації

Фінляндія виділяє Україні найбільший з початку повномасштабної війни пакет допомоги

Фінляндія виділяє Україні найбільший з початку повномасштабної війни пакет допомоги
Джерело:  online.ua

Фінляндія оголосила пакет допомоги Україні на 55,6 млн євро. Зміст пакету допомоги не розголошується, але він є найбільшим з 24 лютого.

Джерело: Yle

Фінляндія надасть Україні нову допомогу

Фінляндія передасть Україні чергову партію обладнання, призначеного для оборонних цілей. Рішення ухвалив Президент Республіки на пропозицію уряду, повідомляє Міністерство оборони.

Це вже десятий подібний пакет допомоги, який вирушить із Фінляндії до України. Зараз готується найбільше постачання обладнання оборонного характеру, – заявляє у прес-релізі міністр оборони Антті Кайкконен.

При наданні додаткової допомоги враховувалися як потреби України, і стан ресурсів Оборонних сил Фінляндії. Вартість пакету – 55,6 млн євро.

Україна продовжує потребувати підтримки у захисті своєї території. Спектр оборонної допомоги, яка зараз надсилається, є найбільшим на сьогоднішній день, - сказав Кайкконен.

З оперативних міркувань і для забезпечення безпечної доставки, вміст пакета не розголошується. Також немає інформації про методи та терміни постачання.

Загальна вартість усіх пакетів оборонної допомоги, наданих Фінляндією Україні, наразі становить 160,4 млн євро.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?