Фотограф приголомшив знімком найдовшого місячного затемнення за 500 років
Категорія
Технології
Дата публікації

Фотограф приголомшив знімком найдовшого місячного затемнення за 500 років

Фотограф приголомшив знімком найдовшого місячного затемнення за 500 років
Джерело:  online.ua

Американському фотографу вдалося зафільмувати унікальний момент - часткове місячне затемнення, яке було найдовшим за останні 500 років. Астрофотограф вразив користувачів мережі неймовірною світлиною із повним шляхом світила на небі.

Джерело: mymodernmet

Фотографу вдалося зняти найдовше місячне затемнення за 500 років

Варто звернути увагу на те, що з метою створення унікальної світлини американець Ендрю Маккарті відзняв тисячі зображень нічного неба та місяця. Результати його роботи вразив усіх - він представив феноменальну світлину затемненого місяця.

За словами Маккарті, ідея зобразити повне місячне затемнення з'явилися у нього ще в травні 2021 року - саме тоді він розпочав роботу над своїм проєктом.

"На створення та об’єднання світлин пішло понад пів року. Географічне розташування обмежувало дії автора, та він спіймав миті повного сонячного затемнення. Зображення з 7 місяцями виглядає дуже нетипово – світила ніби летять пташиним клином", - йдеться в повідомленні.

Дивовижне фото унікального місячного затемнення (Фото - Ендрю Маккарті)

"Спочатку у мене було бачення, що кожне зображення буде перекриватися достатньо, щоб створити круглу тінь, що показує круглу форму тіні Землі. Однак це було багато разів раніше, і я хотів спробувати щось унікальне", - розказав фотограф.

Варто зазначити, що Маккарті продовжує ділитися результатами своєї роботи в Інстаграмі - за його творчістюслідкують майже півмільйона фоловерів.

Як користувачі мережі відреагували на фото унікального місячного затемнення:

  • Нічого красивішого ніколи не бачила!;

  • Дякуємо вам за це фото - воно неймовірне;

  •  Ви - майстер своєї справи;

  • Всесвіт... який ж він дивовижний;

  • На цю світлину можна дивитися вічно;

  • Наш прекрасний спутник - красень Місяць;

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?