Кривавий місяць і Супермісяць в один день — пряма трансляція рідкісного явища
Категорія
Технології
Дата публікації

Кривавий місяць і Супермісяць в один день — пряма трансляція рідкісного явища

Кривавий місяць і Супермісяць в один день — пряма трансляція рідкісного явища
Джерело:  online.ua

26 травня 2021 роки відбудеться вкрай рідкісне астрономічне явище - на небі одночасно будуть спостерігатися Кривавий Місяць і Супермісяць, тобто повне місячне затемнення співпаде з повним місяцем, коли він буде на найближчій до Землі точці орбіти. В останній раз таке відбувалося 6 років тому.

Джерело: NASA

Повне затемнення Місяця 26 травня стане першим в 2021 році. Але особливим воно буде ще й тому що співпаде з повним місяцем, коли Місяць здається спостерігачам на Землі набагато більшим і яскравішим, ніж зазвичай.

Кривавий Місяць настане 26 травня о 11:46 за київським часом. У найтемнішу частину тіні Землі Місяць увійде в 12:45 за Києвом і частково буде залишатися в тіні до 15:53.

Супермісяць почнеться о 16:13 за київським часу. На території України місячне затемнення неможливо буде побачити, так як Місяць в цей час буде перебувати нижче лінії горизонту.

Спостерігати затемнення зможуть жителі заходу США і Канади, Мексики, Центральної Америки і Еквадору. також насолодитися унікальним видовищем зможуть на заході Перу, на півдні Чилі та Аргентини. Повне затемнення буде видно в східній Австралії, Новій Зеландії і на островах Тихого океану, включаючи Гаваї.

Кривавий місяць і Супермісяць 26 травня - пряма трансляція (відео) 

У мережі вже почалася пряма трансляція унікальних астрономічних явищ, які можна побачити онлайн.

Супермісяць 2021 - як себе вести

Майське затемнення відбуватиметься у вогняному сузір'ї Стрільця - знака, який вічно шукає істину. Він діє на людей заспокійливо, а також змушує бути гранично чесними і підштовхує до дисципліни та порядку. Тому в період одночасного суперповню і затемнення важливо нарешті розібратися з проблемами, які висіли мертвим вантажем з попереднього супермісяця в Стрільці. А це було аж 1,5 роки тому.

У період повного місяця в Стрільці важливо підвищувати свій духовний рівень і потяг до знань. Астрологи рекомендують прислухатися до порад і рекомендацій оточуючих. Це також відмінний період для серйозних змін в житті.

Кривавий Місяць і Супермісяць 26 травня 2021 - що не можна робити

Фото - pixabay.com

Кожний повний місяць і затемнення несуть з собою кардинальні зміни в житті. У цей період можуть спалахувати раптові конфлікти, виникати безпричинні страхи і нервозність. Астрологи і езотерики рекомендують в цей день:

  • уникати сварок, не з'ясовувати стосунки і тримати себе в руках в моменти різких перепадів настрою;

  • не приймати доленосні рішення і не робити важливий вибір;

  • показувати пальцем на Місяць - можна накликати на себе невдачі і хвороби.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?