ФСБ далека від реальності в розслідуванні вибуху на Кримському мосту — СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

ФСБ далека від реальності в розслідуванні вибуху на Кримському мосту — СБУ

ФСБ далека від реальності в розслідуванні вибуху на Кримському мосту — СБУ
Джерело:  online.ua

За словами виконувача обов'язків очільника СБУ Василя Малюка, Головне управління розвідки Міноборони України не причетне до вибуху на Кримському мосту, що стався 8 жовтня. Такою була його реакція на нещодавнє розслідування ФСБ РФ. 

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

СБУ відкидає звинувечення РФ у підриві Кримського мосту

Журналісти поцікавилися у Малюка, чи має українська спецслужба якийсь стосунок до "бавовни" й "самоліквідації" колаборантів на окупованих територіях.

Просто ми, українці, дуже любимо бавовну... Навіть у моєму кабінеті вона стоїть у вазі. Але хіба ми винні, що росіяни не вміють із нею поводитися правильно? - з гумором відповів на запитання в.о. глави СБУ.

Він також звернув увагу на те, що ФСБ РФ демонструє свій непрофесіоналізм у розслідуванні вибуху на Кримському мосту.

 У своєму "розслідуванні" вони дійшли до того, що до підриву мосту нібито причетний мій колега по силовому блоку Кирило Буданов і ГУР МО в цілому. Я запевняю вас, що це не так. І ми розуміємо, що росіяни взагалі далекі від реальності. На тимчасово окупованих територіях то тут, то там щось вибухає. Хтось п'є неякісну каву, хтось неякісним пальним заправляється. Зрозуміло, що відбуваються деякі процеси. А на Кримському мосту, напевно, не тим пальним заправився якийсь вантажний автомобіль, і мають те, що мають, - запевнив Василь Малюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?