Ф'юрі публічно потролив Усика — кумедне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі публічно потролив Усика — кумедне відео

Ф'юрі публічно потролив Усика — кумедне відео
Джерело:  online.ua

Український чемпіон Олександр Усик зустрівся з бритинським колегою Тайсоном Ф'юрі напередодні бою Василя Ломаченка у Нью-Йорку. В мережі уже опублікували відео, на якому видно, що сказав британець під час розмови з нашим боксером.

Джерело: Ютуб-канал UkraineAtamansPRO

Ф'юрі публічно обізвав Усика "товстуном"

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють відео зі зверненням Тайсона Ф'юрі до Олександра Усика. Британець не приховував, що його неабияк шокувала фізична форма українського чемпіона.

33-річний британець закликав українця вдруге перемогти Ентоні Джошуа, але цього разу нокаутом. Користувачі мережі дійшли висновку, що голос Ф'юрі у реванші Усик – Джошуа буде саме на стороні боксера з України. Британець також закликав щоб Олександр серйозно побив його земляка.

Товстун! Ахаха! Та ти підріс за рік...Таким величезним став. Будь ласка, надери ще раз Ентоні зад. Твій гаманець поповниться мільйонами доларів, якщо ти його нокаутуєш. Я впевнений в цьому. Сильніше лупи його. Сильніше! – сказав Ф'юрі Усику під час зутрічі.

Що важливо розуміти, Усик та Ф'юрі перетнулись перед боєм Василя Ломаченка у Нью-Йорку. Вони провели коротку розмову та зробили спільне фото з Бобом Арумом, який у той день святкував своє 90-річчя.

Що відомо про можливий бій Усик – Ф’юрі

Як уже згадувалося раніше, перші розмови про бій українського чемпіона Олександра Усика з британським колегою Тайсоном Ф’юрі почалися після того, як українець 25 вересня переміг Ентоні Джошуа та виборов титул чемпіона світу.

Нещодавно Ф’юрі жорстко нокаутував Деонтея Уайлдера та зберіг пояс WBC. Відтак, Усик та Ф’юрі потенційно можуть визначити абсолютного чемпіона світу. Головною перепоною поки залишається Джошуа, з яким Усик зобов’язаний провести реванш. Щодо Тайсона, то британцю, ймовірно, доведеться провести обов’язковий захист поясу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?