Ф'юрі публічно принизив Джошуа та Вайта після нового конфлікту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі публічно принизив Джошуа та Вайта після нового конфлікту

Ф'юрі публічно принизив Джошуа та Вайта після нового конфлікту
Джерело:  online.ua

Непереможний британський боксер Тайсон Ф'юрі завжди славився своїми гучними та неоднозначними заявими. Так, цього разу він вкрай емоційно відреагував на рішення Ентоні Джошуа та Ділліана Вайта про відступні. Як уже згадувалося раніше, британець відмовився брати гроші та відступати від реваншу з українським чемпіоном Олександром Усиком.

Джерело: Твіттер Тайсона Ф'юрі, Фейсбук-сторінка Тайсона Ф'юрі

"Циганський король" публічно розкритикував Джошуа та Вайта

Ділліан Уайт та Ентоні Джошуа зробили все можливе, що не дати Тайсону Ф'юрі провести унікальне протистояння з українцем Олександром Усиком. "Циганський король" не зміг не прокоментувати їхні дії. Британець на своїй сторінці у Твіттері поширив допис ESPN, який доповнив лаконічним коментарем.

Це називається жадібність,– підписав Ф'юрі.

На переконання чемпіонп світу за версією WBC у важкій вазі, боксери просто не захотіли віддавати йому бій проти Олександра Усика.

Джошуа стане суперником Усика

Згідно з останніми даними, команди боксерів вже розпочали переговори з цього приводу. Однак, за словам самого Олександра Усика, вони ще далекі від реваншу.

Що важливо розуміти, їхній другий поєдинок міг не відбутись, якщо Тайсону Ф'юрі вдалось би вмовити Ентоні взяти гроші та відступити від зустрічі. Проте Джожуа відмовився від спокусливої пропозиції та шаленої суми грошей.

Ф'юрі й взагалі заговорив про відступні для земляка у розмірі 90 мільйонів доларів. А після отриманням відмови просто облаяв Джошуа. Варто звернути увагу на те, що майже усі радять британцю не брати гроші, а провести двобій. Про це вже заявляли Леннокс Льюїс та Віталій Кличко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?