Ф'юрі-старший знайшов винних у поразці Джошуа від Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі-старший знайшов винних у поразці Джошуа від Усика

Ф'юрі-старший знайшов винних у поразці Джошуа від Усика
Джерело:  online.ua

У катастрофічному для британського чемпіона Ентоні Джошуа результаті його бою проти українського боксера Олександра Усика винні тренери, вважає Джон Ф’юрі - батько іншого чемпіона з Об’єднаного Королівства.

Джерело: talkSPORT

За його словами, потенційний опонент Ф’юрі обрав неправильну тактику, він не використав головних сильних сторін.

На думку Ф’юрі-старшого, український боксер був дуже незвичним суперником для Джошуа. Перш за все британцю варто було б скористатися стратегією Дерека Чісори, який перед тим вже виходив на ринг проти Усика.

“Послухайте, Усик – дуже незвичайний суперник. Очевидно, що Джошуа ще ніколи з таким не зустрічався. Ентоні потрібно було використовувати тактику Чісори, оскільки тому вдалося виступити краще. Мені здається, що ЕйДжей не користувався своєю перевагою у вазі, не бив із достатньою силою. Він не пресингував українця та дозволив йому відчути себе комфортно в рингу”, - звернув увагу батько Тайсона.

Він уточнив, що Усику вдалося забезпечити комфортну позицію буквально на всі раунди поєдинку, тож Джошуа варто було б змінювати для перемоги.

“Коли твій план не працює, потрібно, щоб люди у твоєму кутку внесли необхідні зміни. У восьмому раунді вони повторювали: “Будь розумним, використовуй джеб”. Це не допомагало, бо він бився зі справжнім майстром техніки та грав за правилами Усика з самого початку поєдинку. Вони навіть не спробували змінити щось. Поразка – провина його кута”, - додав Джон Ф'юрі.

Бій Усик - Джошуа

У ніч на неділю, 26 вересня, у протистоянні в Лондоні українського боксера Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа переміг Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Усик втретє бився у суперважкій вазі і вперше боксував за титул чемпіона світу, британець ж захищав свої титули. Український боксер переміг в поєдинку за оцінками суддів. Рішення суддів – 117-112, 116-112, 115-113.

Вже на початку наступного року очікується бій-реванш, який передбачено контрактом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?