Ганебний парад та величезні ціни: СБУ перехопила розмову росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Ганебний парад та величезні ціни: СБУ перехопила розмову росіян

Ганебний парад та величезні ціни: СБУ перехопила розмову росіян
Джерело:  online.ua

Службі безпеки України вдалося дізнатися, що росіян не надто потішив парад до Дня перемоги 9 травня на тлі санкцій за війну. Ба більше, громадяни РФ вважають хід подій ганебним, не бачать перспектив, однак традиційно звинувачують у своїх бідах український народ, а не російського диктатора Володимира Путіна.

Джерело: Фейсбук-сторінка СБУ

Росіяни скаржаться на ріст цін та українців - СБУ

Смажите шашлики, так? Робіть із "хохляцьких" цих шашлики! Бійте цих гадів! БИйте на шашлик усіх! Гади! Я спокійно ставилася, а тепер ненавидіти почала – після всього, що вони роблять, гади! Не знаю, до чого цей парад? На хр*н він потрібен? Ганебно це все. Боляче на душі... але чомусь він (Путін – ред.) вирішив провести, - скаржиться під час розмови росіянка.

Вона також бідкається, що 9 травня немає святкового настрою.

У всіх настрою нема… Дебілізм повний. Взагалі люди налаштовані погано, настрою немає. Усі похнюплені ходять, сумні – ну, більшість людей. Вони розуміють, що і з роботою туго зараз стало, із цими санкціями. Коротше, хе*ня одна. Ціни такі здоровенні, -додає росіянка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?