Гайдай розповів, коли будуть позитивні зміни на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Гайдай розповів, коли будуть позитивні зміни на Луганщині

Гайдай розповів, коли будуть позитивні зміни на Луганщині
Джерело:  online.ua

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в етері online.ua розповів, чи будуть позитивні зрушення в районі Луганщини найближчим часом.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Зміни на Луганщині будуть помітні через місяць

Очільник Луганської ОВА зазначив, що всі працюють на перемогу і хочуть, щоб зміни на краще були вже завтра, але реально зміни будуть десь через місяць.

Поки що та волога земля, та багнюка, яка зараз є після зими, дуже гальмує техніку. Вона не дає можливості розвивати контрнаступи з нашого боку. Хоча як і з боку російських окупаційних військ, - додав Гайдай.

За його словами, два-три тижні ця погода попрацює на нас, а коли земля просохне, то якраз через місяць ця погода з плюсовою температурою дасть можливість нашій техніці просуватися. Тоді українські військові зможуть проводити контрнаступальні дії.

Україні потрібне не просто звільнення Луганщини – потрібна перемога

Важко говорити де саме це буде та й недоречно. Це нехай планує Генштаб, а потім реалізують наші сили оборони, які знаходяться на місцях, - каже голова Луганської ОВА.

Також Гайдай зазначив, що йому як людині, яка народилась на Луганщині, хотілось би завтра прокинутись і відстежувати в новинах як просувається наступ саме на Луганщині. Або бути там поруч з військовими, щоб заходити одразу на деокуповані території.

Проте як державний службовець і як просто українець Гайдай розуміє, що Україні потрібне не просто звільнення Луганської області від окупантів. Потрібна перемога в цілому.

Тому якщо стратегічно буде важливий наступ в інших напрямках України. Нехай це буде чи Запорізька, чи Донецька, чи Харківська області немає різниці. Але це контрнаступ на інших напрямках, а Луганську область треба звільнити в останню чергу, але це дасть перемогу, то нехай так і буде, - додав Гайдай.

Очільник Луганської ОВА наголосив, що українські військові не мають радянського принципу, що "в нас безліміт людей і просто тілами завалимо як зараз на Бахмуті".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?